Glögiskumppa Glöet White palkittiin Glass of Bubbly -kilpailussa hopeamitalilla

Glögiskumppa Glöetin uutuusmaku Glöet White saavutti hopeaa kansainvälisesti arvostetussa samppanjoiden ja kuohuviinien Glass of Bubbly -kilpailussa Lontoossa lokakuun lopussa. Glöet White on saatavilla Alkon tilausvalikoimasta 28.10.2019 alkaen.

Glögiskumppa Glöet White

Kylmänä nautittavan Glöet Whiten mausta löytyy tuttujen jouluisten mausteiden lisäksi myös paahdettua omenaa. Puolimakea vaalea juoma sopii tarjottavaksi joulun ajan juhliin ja itsenäisyyspäivään esimerkiksi alkumaljana, ja lasiin voi lisätä koristeeksi ja lisämakua antamaan kanelitangon, tähtianiksia ja omenaa. 

Löydät Glöet Whiten parhaiten Alkon verkkokaupasta sekä valikoiduista myymälöistä.

Suuren suosion saanut punainen glögiskumppa Glöet on myös voittanut useita palkintoja sekä Suomessa että maailmalla. Se on tuttu Alkon jouluisesta valikoimasta jo neljän vuoden takaa ja löytyy useista Alkon myymälöistä.

– Glöet Whiten palkinto tuli meille iloisena yllätyksenä, sillä tuotetta ollaan vasta lanseeraamassa markkinoille, Glöetia valmistavan Von Elk Companyn toimitusjohtaja Anette Raunio kertoo – Juoman reseptin laatinut viiniasiantuntija Antti Rinta-Huumo on onnistunut jälleen täydellisesti.

Tarkista Glöetin glögiskumppien saatavuus lähi-Alkostasi klikkaamalla Alkon logoa.

Blossa_roseepulloja

Glögi sopii syksyn aloittajaksi


Luulitko että glögi on vain joulunajan juoma? Ei enää – nykyisin glögilasi nousee monien huulille jo alkusyksystä pitkälle kevät-talveen. Joko kylmänä tai lämpimänä juomana, tutustu glögin monipuolisuuteen!

Lue lisää »