Halloweenin juomavinkit

Syksyn pimeys on saapunut, ja se merkitsee yhtä asiaa – Halloweenin ja kummitusten aika on täällä! Järjestätpä Halloween-juhlat tai vain nautit hämärästä tunnelmasta, olemme koonneet yhteen valikoiman jännittäviä juomaideoita.

19 Crimes_Halloween_Limited_edition

Irma-noidan Halloween booli

Raikas Irma drinkki on yksi suomalaisista klassikoista ja Halloween juhlaan sopiva Irma-noidan booli valmistuu yhtä helposti. Boolin vihreä väri tuo karmivuutta koko kattaukseen!

Tarvitset:

  • 1-2 limen mehu

  • Jäitä

  • 50 cl De Kuyper Sour Apple -omenalikööriä

  • 30 cl vodkaa

  • n. 1 litra sitruunalimonadia

Näin teet:

Valmista Irma booli joko isoon lasikannuun tai boolikulhoon. Yhdestä 50 cl De Kuyper Sour Apple pullosta tulee 25 annosta. Muista käyttää paljon jäitä ja mieluiten isoja jäälohkoja. Näin booli pysyy kylmänä pidempään.

irma-noita booli

Vinkki! Jäädytä jäiden sisään esimerkiksi mustia muovisia hämähäkkejä tai silmämunakarkkeja.

Kuivajäästä eli hiilihappojäästä ja kuumasta vedestä syntyvällä jääsumulla saat luotua näyttäviä Halloween-efektejä. Huom! Älä laita jäätä boolin joukkoon, vaan omaan astiaansa, käytä paksuja hansikkaita ja muista varovaisuus, hiilihappojää on lähes - 80 asteista. Lue lisää hiilihappojäästä täältä.

Bloody Booli

Halloween juhlien helppo, mutta näyttävä juomaidea on valmistaa matala-alkoholinen ja verenpunainen Bloody Booli! Kokoa juoma kannuun ja koristele sangriamaiseen tyyliin veriappelsiinin ja sitruunan lohkoilla.

Bloody Booli syntyy Inception Red Blend -punaviinistä, jossa on tavanomaista korkeampi jäännössokeripitoisuus. Mysteerinen ja tarotmaailmasta inspiraationsa saava pakkaus sopii täydellisesti Halloweenin teemaan.

Tarvitset:

  • 1,5 l Inception Red Blend -punaviiniä

  • 1,5 l sitruunalimonadia

  • Jäitä

  • Veriappelsiinin ja sitruunan lohkoja

Näin teet:

Valmista sangria isoon lasikannuun. Laita kannun pohjalle paljon jäitä ja mieluiten isompia jäälohkoja. Lisää sitrusten lohkot, viini ja limu ja sekoita pitkällä lusikalla.

Vinkki! Luo lisää tunnelmaa ja koristele boolilasit punaisella elintarvikevärillä värjätyllä sokerisiirapilla! Valuta siirappia lasin reunaa myöten ja anna jähmettyä.

2 x Halloweenin wiinivinkit

19 Crimes Halloween Edition -punaviini

Halloweenin ykkösvalinta on tietysti KarrRmAiseVan upea luurankoetikettinen rajoitetun saatavuuden 19 Crimes The Uprising Halloween Edition -punaviini.

Pullon etiketti hohtaa pimeässä ja luo tunnelmaa niin pieneen kuin suureenkin juhlaan. Itse viini on mehevän täyteläinen ja pienoisen jäännössokerinsa ansiosta helposti lähestyttävä juhlajuoma.

Vinkki! Säilytä 19 Crimes The Uprising pullo päivänvalossa, jotta saat luurankoetiketin hohtamaan illan pimeydessä.

Halloweenin ajan myös 19 Crimes Red Blend näppärässä 1,5 litran hanapakkauksessa on saatavilla luurankopakkauksessa. Keskitäyteläisestä ja marjaisan aromikkaasta punaviinistä riittää lasilliset reilulle kymmenelle Halloween-juhlijalle!

12 Knights

Miekan takaa paljastuu nautinnollinen, elegantti punaviini, joka sopii erinomaisesti seurusteluun.

Lempeän pehmeiden tanniiniensa ansioista se sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan. Mainio kumppani erilaisille Halloween juhlien herkuille, kuten pikkusuolaisille ja pizzalle.

Tarkista 12 Knights -viinin saatavuus Alkon myymälöistä Alkon sivuilta, tai tilaa näppärästi verkkokaupasta lähimpään Alkoosi.

12.10.2023