Louis Roederer vuoden 2018 paras kuohuviinituottaja ja Brut Premier paras samppanja!

Maailman arvostetuimmaksi samppanjabrändiksi valittu Louis Roederer on nimetty vuoden parhaimmaksi kuohuviinituottajaksi Champagne & Sparkling Wine World Championships -kilpailussa.

Louis Roederer

Jo aiemmin tänä vuonna maailman arvostetuimmaksi samppanjabrändiksi valittu Louis Roederer on aina ollut synonyymi huippulaadukkaalle samppanjalle. Viinitalo valittiin vuoden parhaimmaksi kuohuviinituottajaksi edellisen kerran vuonna 2016.

Tinkimättömästä tyylistään tunnetun talon samppanjat ovat täydellisiä valintoja niin juhlahetkiin kuin äyriäisten ja kalaruokien viinikumppaniksi. Roedererin samppanjoilla on selkeä oma identiteettinsä, joka eroaa muista samppanjoista. Roederer-samppanjoiden tyylin kulmakiviä ovat erityisesti raikkaus, mineraalisuus ja samppanjoiden puhdaspiirteinen happorakenne ja nyt palkittu vakiosamppanja Brut Premier on tästä erinomainen esimerkki.

Keskitäyteläinen ja raikkaan hedelmäinen Louis Roederer Brut Premier on maultaan erittäin kuiva, mutta kypsä hedelmäisyys tekee suutuntumasta erittäin miellyttävän. Suunmyötäiset hienovaraiset kuplat tukevat kokonaisuutta ja kantavat viiniä tasaiseen, pähkinäiseen ja sitrusmaiseen jälkivaikutelmaan. Tästä johtuen samppanja sopii loistavasti niin ruoan kanssa kuin sellaisenaan nautittavaksi.

Louis Roederer Brut Premier on saatavilla Alkon vakiovalikoimassa sekä tilaamalla Alkon verkkokaupan kautta mikäli tuotetta ei löydy lähialkostasi.

CSWWC

Maailman arvostetuin kuohuviini-kilpailu

CSWWC (Champagne&Sparkling Wine World Championchips) on mailman arvostetuin samppanjoiden ja kuohuviinien kilpailu, jonka raadissa istuu mm. kansainvälisesti arvostettu suomalainen samppanja-asiantuntija MV Essi Avellan.