Louis Roederer maailman arvostetuin samppanjabrändi 2018

Louis Roederer on valittu Drinks International -lehden vuosittaisessa arviossa arvostetuimmaksi samppanjabrändiksi vuonna 2018. Mitkä asiat tekevät samppanjabrändistä arvostetun?

Louis Roederer Champagne

Samppanjatalo saavutti nyt ensimmäistä kertaa ykkössijan, mutta on ollut jo vuosia viiden arvostetuimman samppanjabrändin joukossa. Arvostetuimman samppanjabrändin valintaan vaikuttivat muun muassa samppanjatalon onnistuminen kuluneen vuoden aikana laadun ylläpitämisessä ja kehittämisessä.

Kansainvälisesti arvostetun The Drinks International -lehden vuosittaisessa The Most Admired Champagne Brand -arviossa alan asiantuntijoista koottu raati arvioi myös eri samppanjoiden brändi- ja markkina-arvoa sekä imagoa. Raati arvosti erityisesti Louis Roedererin vuosikerrattoman Brut Premierin laatua ja tyyliä, jonka talon kellarimestari Jean-Baptiste Lecaillon on kehittänyt viime vuosien aikana täysin uudelle tasolle.

Louis Roederer on tunnettu myös ikonisesta Cristal -samppanjasta, joka on aikoinaan kehitetty Venäjän tsaari Aleksanteri II:n toiveesta.

Louis Roedererin samppanjat ovat mukana 19.-21.4. Grand Champagne -tapahtumassa Helsingin Vanhalla Yo-talolla, jossa on loistava tilaisuus maistaa Roedererin huippusamppanjoita!

Champagne Louis Roederer

Maailman palkituimpiin ja arvostetuimpiin samppanjataloihin lukeutuvan Louis Roedererin tavoitteena on valmistaa parasta mahdollista samppanjaa luontoa kunnioittaen ja kehittää viinitalon toimintaa seuraavaa sukupolvea ajatellen. Harvojen perheomisteisten samppanjatalojen joukkoon kuuluvan Rouzaudin perheen omistaman yrityksen johdossa on 7. sukupolvi. Toiminta kiteytyy kolmeen sanaan: autenttisuus, luotettavuus ja jäljitettävyys.