Samppanja

Mitä on samppanja ja miten se eroaa muista kuohuviineistä? Entä mitä laadukasta samppanjaa kannattaa nauttia? Tutustu samppanjan saloihin!

  • Bollinger

    Vuonna 1829 perustettu Bollinger on samppanjoiden ehdotonta eliittiä ja sen tärkeimpänä tavoitteena on ylläpitää viiniensä tyyli, persoonallisuus, korkea laatu ja arvostus. Huolellinen ja uniikki valmistusprosessi alusta loppuun takaa, että Bollinger on viinien aatelia tulevaisuudessakin.
  • Ayala

    Ayala on yksi pitkäikäisimmistä samppanjataloista Champagnessa. Vuonna 1860 perustettu samppanjatalo sijaitsee Ay:n pienessä kaupungissa keskellä loistavia viinitarhoja. Raikkaista ja elenganteista samppanjoistaan tunnetulla talolla on takanaan loistava historia ja edessään vähintään yhtä loistava tulevaisuus.
  • Louis Roederer

    Maailman palkituimpiin ja arvostetuimpiin samppanjataloihin lukeutuvan Louis Roedererin tavoitteena on valmistaa parasta mahdollista samppanjaa luontoa kunnioittaen ja kehittää viinitalon toimintaa seuraavaa sukupolvea ajatellen. Harvojen perheomisteisten samppanjatalojen joukkoon kuuluvan Rouzaudin perheen omistaman yrityksen johdossa on 7. sukupolvi. Toiminta kiteytyy kolmeen sanaan: autenttisuus, luotettavuus ja jäljitettävyys.