Bollinger on James Bondin virallinen samppanja

Maailman arvostetuimpiin samppanjoihin kuuluvalla Bollinger-samppanjalla on ollut rooli 14 Bond-elokuvassa ja vuoden 1979 Kuuraketti-leffasta lähtien se on ollut yksinoikeudella elokuvasarjan virallinen samppanja.

Piccolosta melchizedekiin

Champagne Bollingerin esiintyminen maailman tunnetuimman salaisen agentin 007 James Bondin suosikkisamppanjana alkoi vuonna 1973 Elä ja anna toisten kuolla -elokuvassa, jossa Bond Roger Moore tilaa Bollingeria - hieman viilennettynä - hotellihuoneeseensa, kahden lasin kera...

Kaikkiaan Bollingerilla on ollut rooli 14 elokuvassa ja vuoden 1979 Kuuraketti -leffasta lähtien Bollinger on ollut yksinoikeudella elokuvasarjan virallinen samppanja.

Bollinger ja Bond muodostavat luontevan kumppanuuden: näitä omien alojensa legendoja yhdistäviä perusarvoja ovat ehdoton pyrkimys erinomaisuuteen, eleganssiin ja luonteikkuuteen.

Bollingerilla on ollut merkittävä osansa Bondin legendaarisessa menestyksessä naisväen keskuudessa. Se on myös toiminut Bondin hurmaavan, peribrittiläisen olemuksen sinettinä.

Järjestyksessään 24. James Bond -elokuvassa ’SPECTREDaniel Craigin esittämä Bond nautti Bollinger R.D. 2002 -vuosikertasamppanjaa.

No time to Die - nauti Bollinger Special Cuvée -samppanjaa Finnkinon elokuvateattereissa

Yhteensä kymmenen Finnkinon elokuvateatteria eri puolella Suomea eli Fantasia Jyväskylässä, Flamingo Vantaalla, Tennispalatsi, Itis, Kinopalatsi ja Maxim Helsingissä, Kinopalatsi Turussa, Kuvapalatsi Lahdessa, Plaza Oulussa sekä Plevna Tampereella hemmottelevat katselijoita samppanjalla.

Näissä teattereissa voi nauttia lasillisen tai pullollisen Bollinger Special Cuvéeta ennen tai jälkeen näytöksen. Helsingin Maximissa ja Itiksen Luxe-saleissa sekä muiden teattereiden K-18 Bond-näytöksissä Bollinger-samppanjaa pääsee nauttimaan myös itse näytöksen ajan. Nautinnollista elokuvailtaa!

kuohuviinilasit ja pullo

Inspiroidutko kuohuviineistä?

Kattavasta kuohuviinioppaastamme löydät viinitärpit eri tilanteisiin, perusteet erilaisista kuohuviinityyleistä sekä vinkit kuohuviinipullon jäähdyttämiseen, avaamiseen, tarjoiluun ja nauttimiseen.

Tutustu kuohuviinioppaaseen >>