Palkittu ja tyylikäs Pommery-samppanja kesän juhlahetkiin

Tutustu Viinilehden Vuoden 2024 samppanjaan Pommery Brut Royaliin.

pommery-palkinotshampanja_mitalilla

Lahjana samppanja on varma valinta, sillä heti kun vastaanottaja näkee etiketissä sanan Champagne, hän tietää että kyseessä on arvokas lahja. Samppanjalle tulee aina käyttöä ja sillä on ilo juhlistaa elämän suuria ja pienempiäkin erityishetkiä.

Vuoden samppanja 2024: Pommery Brut Royal - Viinilehden tuomariston arvio

Kukkainen, paahteinen ja kypsän hedelmäinen tuoksu on luonteeltaan erittäin kuulas. Siitä voi erottaa persikkaa, kypsää omenaa, briossia sekä kukkaisia ja mineraalisia vivahteita. Kuivasta, runsaan hedelmäisestä mausta löytyy tuoksun aromien lisäksi persikankiven sävyä ja vivahteikasta yrttisyyttä. Eloisaa hapokkuutta korostavat tyylikkäät, pehmeät kuplat. Harmoninen, tasaisen raikas ja paahteisen omenainen jälkivaikutelma nostaa reilusti veden kielelle.

Vuonna 1836 perustettu Champagne Pommery kantaa nimeä Madame Louise Pommeryn mukaan.

Hinta-laatu: Hyvä ostos, enemmän kuin hintansa arvoinen Viisi tähteä = tyylikäs huippuviini

Vuonna 1836 perustettu Champagne Pommery kantaa nimeä Madame Louise Pommeryn mukaan. Tänä vuonna tulee 150 vuotta siitä, kun Pommery kehitti ensimmäisenä samppanjatalona kuivan Brut-samppanjan vuonna 1874. Sitä ennen samppanjoissa oli runsaasti, jopa 200 g litrassa sokeria. Lue lisää Pommeryn mielenkiintoisesta tarinasta

Tarkista Pommery-samppanjan saatavuus omasta lähi-Alkostasi tai tilaa Alkon verkkokaupasta. Löydät saman samppanjan Alkon verkkokaupasta myös näyttävänä 1,5 litran magnum-pullona sekä kätevänä 20 cl:n piccolona.

pommery-house

Vranken Pommery


Vuonna 1836 perustettu Champagne Pommery on yksi maailman suurista samppanjataloista, ja kantaa nimeä Madame Louise Pommeryn mukaan. Pommeryn vakiosamppanja Royal Brut valittiin Viinilehden Vuoden 2024 samppanjaksi.

Tutustu brändiin »