Pommery Royal Champagne Brut

Pommery Royal Champagne Brut


Vivahteikas & Ryhdikäs

Label: Rasvainen kalaLabel: AperitiiviLabel: ÄyriäisetLabel: Blinit

57,99 €

Löydä Alkosta

Viinilehdeltä 5 tähteä sekä Tyylikäs huippuviini- maininta. Pommeryn lahjapakkaukset ovat vuodesta toiseen toistaan näyttävämpiä ja siten mitä mainioimpia lahjoja tai tuliaisia loppuvuoden juhliin.  Tämän vuoden lahjapakkaus on nimeltään Cashmir ja monimutkaisen ja kärsivällisyyttä vaativan Cashmir-kuvion luomisen alkuperä yhdistetään usein Aasiaan ja jopa Persiaan ennen ajanlaskun alkua. Uniikkia ornamenttia on käytetty vaatesuunnittelussa ja moderneissa tekstiileissä vuosikymmeniä sen monipuolisuuden ja joustavuuden ansiosta – jokainen väritys ja kuvion variaatio on täysin ainutlaatuinen, kuten jokainen Pommeryn cuvée.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Väri on vaalean keltainen, ja siinä on aavistus vihreitä häivähdyksiä hienovaraisin kuplin.

Tuoksu

Tuoksu on feminiininen ja elegantti, runsaan hedelmäinen. Siinä on päärynää ja kypsää omenaa, greippiä ja sitrusta sekä hieman hunajaisuutta.

Maku

Maku on eloisa ja puhdas, suutuntumaltaan pehmeä ja notkea. Sen aromeista voi aistia punaisia marjoja ja valkoisia kukkia.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Raikkautensa ja hedelmäisyytensä ansiosta erinomainen juhlien skoolausjuoma tai aperitiivi, joka ei välttämättä vaadi ruokaa. Ruokapöydässä viihtyy mm. kevyiden kala- ja äyriäisruokien sekä ruokaisien salaattien kanssa.

Valmistus

Pommeryn vakiosamppanjan rypäleet tulevat tarkoin valittujen 40 eri kylän tarhoilta. Viini käy matalassa lämpötilassa Pommeryn kellareissa 30 metriä maan alla. Dosageen käytetään vain valkoista Grand Cru -likööriä.

Tuoteryhmä

Kuohuviinit & samppanjat

Alkoholipitoisuus

12,5 %

Alkon tuotenumero

565717

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Vranken Pommery

Suljenta

Luonnonkorkki

Alue

France - Champagne - Champagne

Sokeripitoisuus

10 g/litra

Rypäleet

Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier

Makeus

Erittäin kuiva

Tuotenumero

1028751