Marski Xmas Blossa – ovi on auki tunnelmalliseen jouluhuoneeseen

Joulun ja glögin ystäviä hemmotellaan tänä vuonna jo marraskuun alusta alkaen. Suomen ensimmäinen Blossa-huone avautui Marski by Scandic -hotelliin 1. marraskuuta.

marski_xmas_blossa_kansikuva

Blossa-glögi ja Marski by Scandic -hotelli Helsingin keskustassa avasivat 1. marraskuuta Suomen ensimmäisen Blossa-glögin makumaailmasta inspiroituneen jouluteemaisen hotellihuoneen. Ihastuttava huone on saanut nimekseen Marski Xmas Blossa, ja siinä voi majoittua 1.11.-27.12.2022.

– Blossa tuo lämpimiä hetkiä kylmeneviin loppusyksyn päiviin ja kupillinen kuumaa glögiä tarjoaa myös hengähdyshetken kiireisestä arjesta joulun alla, kertoo Blossan brand manager Katriina Kojo Anoran juomatalosta. – Marski Xmas Blossa on rentouttava, kokonaisvaltainen jouluelämys, jonka halusimme luoda keskelle kaupunkia. Joulun tunnelmasta voi huoneessa nauttia kaikilla aisteilla kuten aidon kuusen tuoksusta, saunan lämpimistä löylyistä ja tietenkin Blossa-glögistä.

scandic-jouluhuone

– Monipuoliset ja yllättävät tapahtumat ovat saaneet vieraamme odottamaan mitä seuraavaksi tapahtuu, kertoo Marski by Scandicin hotellinjohtaja Jouko Puranen.

– Upea saunallinen Marski Xmas Blossa -jouluhuone sopii hyvin heille, jotka haluavat aimo annoksen joulutunnelmaa ja omaa aikaa vilskeen keskellä. On mahtavaa, että voimme tarjota yhdessä Blossan kanssa vieraillemme jouluelämyksen hotellihuoneen mukavuuksista nauttien.

Tunnelmallisen jouluhuoneen sisustuksen ovat loihtineet Nóme Creativen suunnittelijat Paula Jaako ja Sanna Luhaniemi. Hotellivieraita odottaa huoneessa lumoava joulun henki, jossa on hyödynnetty pohjoismaista designia. Myös Blossan juuret ovat syvällä pohjoismaisessa historiassa. Blossa on perinteikäs, jo vuodesta 1895 alkaen valmistettu glögi, jonka yli sata vuotta vanha resepti on peräisin viinikauppias J.D.Grönstedtiltä Tukholman vanhasta kaupungista.

Marski_Jouluhuone-Blossa-pullo

Kaikissa Scandiceissa on tarjolla jouluun saakka Blossa-glögejä kuumana tai drinkkien muodossa niin alkoholillisena sekä alkoholittomana. Kokeile Marskin baarissa esimerkiksi The Mistletoe -cocktailia, jossa yhdistyvät muun muassa tämän vuoden uutuusglögi Blossa Glögg Rosé sekä jouluisesti maustettu persikkakordiaali. Tervetuloa Scandiceihin vaikkapa jouluostosten lomassa, after work -lasillisille tai illan aloitukseen.

Varaa oma jouluelämyksesi Scandicin huonevarauksista >>

Saunallisessa Marski Xmas Blossa -jouluhuoneessa voi majoittua 1.11.-27.12.2022. Yöpyminen kahdelle hengelle sisältää Marskin herkullisen aamiaisen sekä alkoholittoman Blossa-glögin tarjoilun huoneessa.

Yhteistyössä:

yhteistyökumppanit-logot-marski-xmas-blossa
25.10.2022