Mikä Viini! -festarit on nyt Viinimaa Festival 19.-20.9.2018

Viinimaa-festareita vietetään jälleen 19.-20.9. Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla. Tutustu viinitapahtumaan ja tastingeihin, tervetuloa!

Viinimaa Festival (entiseltä nimeltään Mikä Viini! -festarit) valtaa Vanhan Ylioppilastalon Helsingissä 19.-20. syyskuuta. Tapahtuma kokoaa kaikki viinistä ja ruoasta kiinnostuneet maistelemaan runsasta viinivalikoimaa ympäri maailmaa. Vuodesta 2002 lähtien järjestetty tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa laadukkaan suomalaisen viini- ja alkoholikulttuurin edistäjänä.

Festareiden noin 150 viinin valikoimaan on mahdollisuus tutustua erilaisin teemapoluin, vapaasti kierrellen tai osallistua viinintuottajien vetämiin tastingeihin. Tutustu tästä tastingeihin ja varaa paikkasi.

Maistettavana festareilla on mm. luomu- ja kestävän kehityksen viinejä, syksyn uutuustuotteita sekä trendikkäitä matala-alkoholisia drinkkejä. Tänä vuonna festareilla vierailevat mm. arvostettujen perheomisteisten viinitalojen edustajat Cecilia Pasqua Italiasta ja Anne Trimbach Ranskan Alsacesta, jotka vetävät myös tastingeja. Cocktail loungessa on tavattavissa akvaviittitislaajamestari Jonas Odland Ruotsista.

Mukana ovat mm. premiumsamppanjatalot Bollinger ja Louis Roederer, Cavan valmistuksen pioneeri Codorníu ja arvostettujen ranskalaisten Chablis-viinien uranuurtaja Laroche.

Viinien lisäksi tarjolla on herkullisia ravintola Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruohon suunnittelemia ruoka-annoksia. Maistele pop-up ravintolan lähiruokaherkkuja niille yhdistettyjen Tarapacá-viinien kanssa.

Tervetuloa testaamaan myös tarkoin varjeltu makusalaisuus eli lokakuussa Alkoon lanseerattava Blossa’18 -vuosikertaglögi.

Aika: keskiviikko 19. ja torstai 20. syyskuutaAvoinna: klo 16.00-20.00 (ammattilaisaika klo 13.00-16.00 vain kutsua vastaan)Vanhan Ylioppilastalo, Mannerheimintie 3, Helsinki

Sisäänpääsy 5 € sis. lasin käytön. Viininmaistelulipukkeet 1 €/kpl. Suurin osa maisteltavista viineistä maksaa 1–2 lipuketta per maisteluannos (4 cl).Ikäraja 18 vuotta.

Klikkaa myös festareiden Facebook eventiin

Seuraa Viinimaan Facebookia, Instagramia #viinimaa tai tilaa alla uutiskirjeemme ja pysyt ajantasalla.