Minkä uuden vuoden lupauksen teit? Katso mitä Viinimaa lupaa!

Tässä meidän viinimaalaisten lupaus: Tarjoamme sinulle tänä vuonna entistä parempia ja kiinnostavampia juomiin ja niiden eri käyttötapoihin liittyviä juttuja.

Millaisia uuden vuoden lupauksia sinä teit? Monet lupauksista jäävät tammikuun jälkeen hyviksi aikomuksiksi. Mutta silloin kun haluaa lupauksellaan tosissaan muuttaa jotain ja kertoo sen vaikka julkisesti, onnistuu lupauksen lunastaminen paremmin. Tässä meidän viinimaalaisten lupaus: Tarjoamme sinulle tänä vuonna entistä parempia ja kiinnostavampia juomiin ja niiden eri käyttötapoihin liittyviä juttuja!

Aloitimme lupauksen lunastamisen itse asiassa jo viime vuoden puolella. Kartoitimme kyselyillä teidän mielipiteitä Viinimaan sisällöistä ja saamamme runsaan palautteen perusteella ryhdyimme syksyn aikana panostamaan entistä monipuolisempiin viini ja ruoka -aiheisiin sisältöihin, mielenkiintoiseen viinitietouteen, helposti toteutettaviin viinivinkkeihin ja… hmmmm, emmepäs paljastakaan vielä ihan kaikkea mitä on luvassa!

Viinimaa-sivustomme uudistuu tämän vuoden aikana sekä ulkoasultaan että käytettävyydeltään, ja Sivustoa muokataan sen mukaan, miten saamme teiltä palautetta. Haluamme tehdä sellaisen sivuston, josta on teille sekä hyötyä että huvia ja siksi toivommekin saavamme teidät yhtä aktiivisesti myös jatkossa mukaan Viinimaan kehitystyöhön – tehdään Viinimaasta meidän viinimaalaisten näköinen!

Millaisia toiveita sinulla on Viinimaan sisällön suhteen? Mitä toivoisit enemmän? Mikä on mielestäsi kiinnostavinta luettavaa sivustollamme tai uutiskirjeessä? Tykkäätkö enemmän lukea juttuja vai katsella videoita? Osallistumalla kyselyihimme niin sisältöön, teemoihin, sesonkeihin kuin sivuston käytettävyyteen liittyen autat meitä tekemään Viinimaasta entistä paremmin sinua palvelevan.

TerveisinViinimaan tiimiSari ja Anne

Finca las moras sadonkorjuu

Vastuullista viinintuotantoa


Tiesitkö, että Suomessa myytävien viinien ja muiden alkoholijuomien tuotannon eettisyyttä arvioidaan jatkuvasti? Ihmisoikeuksien toteutumista toimitusketjussa seurataan varhaisimmillaan siinä vaiheessa, kun viinirypäleet ovat vasta kypsymässä.

Lue lisää »
Kuohuviini ja ruoka

Kuohuviini ja ruoka


Kuohuviinipulloa ei enää avata vain uuden vuoden tai vapun kunniaksi, vaan lasillisella kuplivaa voi piristää arkipäivää tai viikonlopun alkua. Poimi vinkit kuohuviinin ja ruoan yhdistämiseen.

Lue lisää »