Vuoden 2022 loppupuoliskolla järjestettävistä SPYCA-aluesemifinaaleista 170 parasta nuorta kokkia pääsee jatkamaan kilpailua aina suureen päätösfinaaliin saakka, jotka kilpaillaan Italian Milanossa syyskuussa 2023. Siellä finalistit pääsevät valmistamaan oman nimikkoannoksensa kansainvälisen tuomariston edessä, joka koostuu seitsemästä alan huippuammattilaisesta:
Eneko Atxa; Pohjois-Espanjan Baskimaasta kotoisin oleva viiden Michelin-tähden ravintolan omistaja,
Riccardo Camanini; italialaisen keittiön mestari ja myöskin Michelin-tähden ravintolan omistaja,
Hélène Darroze; ranskalainen kokki jo neljännessä polvessa, joka omistaa kahden Michelin-tähden ravintolan Pariisissa, yhden Michelin-tähden ravintolan Provencessa ja peräti kolmen Michelin-tähden ravintolan Lontoossa!
Vicky Lau; yksi Aasian johtavimpia kokkeja, joka on ansainnut ravintoloilleen Hong Kongissa myöskin kaksi Michelin-tähteä,
Pía León; kokki, joka on mukana useissa latinalaisen Amerikan suosituimmissa ravintolahankkeissa,
Julien Royer; kokki ja omistaja Singaporissa sijaitsevalle ranskalaistyyliselle ravintolalle, jolla on jopa kolme Michelin-tähteä,
Nancy Silverton, yhdysvaltalaissyntyinen kokki, leipuri ja kirjailija, joka palkittiin vuonna 2014 artesaanileivän popularisoinnista kiitoksena siitä, että hapanjuurileipää leivotaan yhä useamman kuluttajan kotona! Tämän lisäksi myös Silverton omistaa Michelin-tähden ravintolan USA:n Los Angelesissa.