Supersuosittu Kungfu Girl nyt myös punaviininä

Maailmalla kulttimaineen saavuttaneen Kungfu Girl Riesling -valkoviinin rinnalle on nyt saapunut marjaisan mehevä Pinot Noir -punaviini.

kungfu_girl_pinot_noir_ja_riesling

Keväällä 2024 Kungfu Girl Riesling sai seurakseen Alkoon tuplakokoisen eli 1,5 litran hanapakkauksen sekä pienen mini-Kungfu Girlin eli 37,5 cl:n todella kevyen piknik-kokoisen muovipullon.

Nyt faneja on kuultu myös punaviinin osalta! Pinot Noir -rypäleestä valmistettu punaviini on eloisan marjainen seurusteluviini ja Rieslingin rinnalla todella monipuolinen ruokaviini.

Löydät Kungfu Girl Pinot Noirin parhaiten Alkon verkkokaupasta, tilaa näppärästi ilman toimitusmaksua ja nouda valitsemastasi Alkosta

Tyypillisesti elegantista kepeydestään tunnettu Pinot Noir maistuu Kungfu Girlina melko tuhdilta eli on kalifornialaisena Pinot Noirina tumman marjaisampi kuin vaikkapa monet eurooppalaiset Pinot Noirit.

Eloisan marjaisassa ja keskitäyteläisessä viinissä on ennen kaikkea runsas aromimaailma. Siinä voi aistia hillomaista kirsikkaa, mustaherukkaa, karhunvatukkaa ja hentoa mausteisuutta. Monikäyttöinen liha-, kana- ja tuhdimpien kasvisruokien viini toimii täydellisesti myös erilaisten grilliruokien kanssa.

Kungfu Girl Pinot Noirissa on sama vahvuus kuin Rieslingissä - se toimii sekä seurusteluun sellaisenaan että erilaisten ruokien kanssa.

03.06.2024