Uusi kausituote suositusta True Colours -cavasta

TRUE COLOURS® ilahduttaa kuohuviinin ystäviä nyt myös revontulikuosisella Christmas Edition Cavalla – rajoitettu erä laadukasta cavaa on saatavilla Alkoista loppuvuoden ajan.

Uusi kausituote suositusta True Colours -cavasta

Maagisen talvisissa sävyissä loistava True Colours Christmas Edition Brut Cavan ulkoasu tuo väriä kaamoksen keskelle. Klassisella pullokäymismenetelmällä valmistettu kuohuviini yhdistää perinteiset cavan rypäleet – Macabeon, Xarel-lon ja Parelladan. Erittäin kuiva ja tyylikäs kuohuviini sopii niin aperitiiviksi, alkumaljaksi kuin joulun tai uuden vuoden kala-, kasvis- ja äyriäisruokien kanssa nautittavaksi.

Pitkä jopa 1 vuoden ja 7 kuukauden mittainen pullokypsytys hiivasakan päällä on tuonut kuohuviiniin paahteisuutta ja hienostuneita aromeja. Kaunis pullo on myös upea joulunajan tuliainen ja juhlajuoma.

Alkuperäinen True Colours -cava sai alkunsa Regnbågsfondenin ja Altian yhteistyöstä. Regnbågsfonden on ruotsalainen ihmisoikeusjärjestö, jonka tavoitteena on edistää ihmisoikeuksien toteutumista ja seksuaalivähemmistöjen asemaa eri puolilla maailmaa. Yhteinen halu tuoda jotain merkityksellistä ja kantaaottavaa markkinoille löytyi nopeasti ja jalostui nykyiseksi tuotteeksi: juhlava kuohuviini edustaa paitsi näiden kahden tahon kannanottoa ihmisoikeuksien puolesta, myös aatteeseen kuuluvaa iloa ja positiivisuutta.

Suomeen saatiin tänä vuonna tasa-arvoinen avioliittolaki – asia jolle kannattaa nostaa malja vielä vuoden 2017 päättyessä. Let’s celebrate diversity together!

Rajoitettu erä True Colours Christmas Edition Brut Cavaa on saatavilla Alkoista loppuvuoden ajan niin kauan kuin sitä riittää. Viini löytyy noin 220 myymälän hyllyltä, mutta saatavuuden varmistat parhaiten tilaamalla sen Alkon verkkokaupasta.

Tilaa Alkon verkkokaupasta

Varmista saatavuus Alkon verkkokaupasta

Tilaa ja maksa netissä – hae kätevästi Alkon noutopisteestä esimerkiksi kauppareissun yhteydessä. Ostokset maksetaan etukäteen tilauksen yhteydessä joko kortilla tai verkkopankissa. Toimitusaika on 2-4 päivää. Voit tarkistaa Alkon sivuilta myös tuotteen myymäläsaatavuuden.Siirry Alkon verkkokauppaan>