Katkarapukrepit

Katkarapu-avocadotäytteiset krepit ovat loistavaa tarjottavaa kuohuviinin kera.

Katkarapukrepit + viinisuositus
Katkarapukrepit + viinisuositus
Pongrácz Brut
Pongrácz Brut

Pongrácz Brut

Etelä-Afrikka

15,98 €


logo

4 HLÖ

logo

0 h 45 min

Krepit

AINEKSET

  • 1 dl ohrajauhoja

  • 1 dl vehnäjauhoja

  • 4 dl vettä tai vichyä

  • 1-2 kananmunaa

  • 3 rkl voisulaa suolaa

VALMISTUSOHJEET

    1. Riko kanamunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikkonaiseksi. Lisää sekaan vuorotellen jauhoja sekä nestettä. Vatkaa joukkoon voisula tai öljy.

    2. Anna taikinan turvota hetki, minkä jälkeen paista taikinasta paistinpannulla isoja ohuita kreppejä.

Katkaraputäyte

AINEKSET

  • 4 dl katkarapuja

  • 1 avokado

  • 1 ruukku jäävuorisalaattia

  • ruohosipulia hienonnettuna

  • 1 punasipuli

  • 1 suolakurkku

  • 1 dl ranskankermaa (tai kermaviiliä)

  • 1 valkosipulin kynsi

  • suolaa ja valkopippuria

VALMISTUSOHJEET

    1. Kuutioi kypsä avokado, sipuli ja suolakurkku sekä hienonna ruohosipuli ja valkosipuli.

    2. Sekoita kaikki aineet ranskankerman joukkoon ja mausta suolalla sekä valkopippurilla.

    3. Kuumenna krepit ja täytä ne katkaraputäytteellä ja salaatilla. Koristele kirsikkatomaateilla.

Vinkki!

Voit valmistaa krepit jo edellisenä päivänä, mutta valmista täyte ja täytä krepit vasta hetki ennen tarjoilua.