Codorníu Zero Alcohol Free

Alkoholittomat Espanja
Aperitiivi Aperitiivi Aperitiivi
Pikkusuolaiset Pikkusuolaiset Pikkusuolaiset
Salaatit kasvisruoka Salaatit kasvisruoka Salaatit kasvisruoka
Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka
Vuoden Viinit kultamitali Vuoden Viinit kultamitali
Vegaani Vegaani
Vuoden Viinit 2020 -kilpailun alkoholittomien kuohuviinien kultamitalisti Espanjan vanhimmalta kuohuviinituottajalta Codorníulta. Saatavilla Alkon vakiovalikoimasta.
Katso myymäläsaatavuus Alko.fi
Väri
Vaaleankeltainen, hienot kuplat
Tuoksu
Hedelmäinen tuoksu, jonka aromeista löytyy omenaa, trooppisia hedelmiä ja kukkaisuutta
Maku
Raikkaan hedelmäinen maku, josta on aistittavissa trooppista hedelmää ja sitrusta
Menestys & Maine

Historiallisen Codorníun tarina ulottuu vuoteen 1551 asti. Tänä päivänä Codorníu tuottaa vuodessa yli 60 miljoonaa pulloa cavaa ollen maailman suurin perinteistä menetelmää hyödyntävä kuohuviinin tuottaja.

Tarina
Codorníu Zero on valmistettu huolella valituista rypäleistä kuten normaali viini, mutta valmistuksen loppuvaiheessa tuotteesta on poistettu alkoholi matalassa lämpötilassa. Prosessin aikana huolehditaan tarkasti, että viinin laatu pysyy korkeana ja sen aromit muuttuvat mahdollisimman vähän.
Maa
Tuotetyyppi
Makeus/täyteläisyys
Rypäleet
Airen, Chardonnay
Sokeripitoisuus
65.00 g/litra
Alkoholipitoisuus
0.50 %
Pakkauskoko
75 cl
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Luonnonkorkki
Tuottaja

Codorníu

Espanjan Penedèsissä Barcelonan lähistöllä sijaitseva Codorníun viinitila on cavan valmistuksen pioneeri, jonka 450-vuotisesta historiasta löytyy monta mielenkiintoista tarinaa. Viinitalo upeine, historiaa huokuvine kellareineen on jokaiselle kuohuviinin ystävälle lähes pakollinen vierailukohde. Codorníun cavat valmistetaan samalla perinteisellä menetelmällä kuin samppanja ja kaikki talon viinit ovat vegaanisia.


Lue lisää tuottajasta
Altian tuotenumero
1021498
Alkon tuotenumero
935617

Ruoka - ja tarjoiluvinkit

Codorníu

Espanjan Penedèsissä Barcelonan lähistöllä sijaitseva Codorníun viinitila on cavan valmistuksen pioneeri, jonka 450-vuotisesta historiasta löytyy monta mielenkiintoista tarinaa. Viinitalo upeine, historiaa huokuvine kellareineen on jokaiselle kuohuviinin ystävälle lähes pakollinen vierailukohde. Codorníun cavat valmistetaan samalla perinteisellä menetelmällä kuin samppanja ja kaikki talon viinit ovat vegaanisia.