Jättirapuja ja vaniljavoipastaa

Kermainen rapupasta ja riittävän hapokas valkoviini on täydellinen yhdistelmä!

Jättirapuja ja vaniljavoipastaa

4 HLÖ

0 h 30 min

Tämä helppo kermainen rapupasta valmistuu niin jättikatkaravuista kuin tavallisista katkaravuista. Tosin kerman sijaan ohjeessa käytetään itsetehtyä vanilja-parmesan-voita, täydellistä!

Resepti

ruokatoimittaja Tiina Rantanen

caponataCaponata-kastike pastalle

Italialainen caponata-kastike valmistetaan maukkaista vihanneksista. "Pitkään haudutettu tomaattinen kastike on parasta lohturuokaa mitä tiedän" – kokki ja ruokakirjailija Teresa Välimäki.

Katso resepti
Mangoldi cacio e pepe Cacio e pepe kesäkurpitsalla ja mangoldilla

Tämä cacio e pepe pastaohje saa lisämakua kasviksista ja pinjansiemenistä. Makumaailma toimii raikkaan roseen tai valkoviinin kanssa!

Katso resepti
Täydelliset toisilleen: pasta ja kastikeMillaista pastaa millekin kastikkeelle?

Pastan ja kastikkeen täydellinen liitto syntyy yhdistämällä oikean mallinen pasta oikeaan kastikkeeseen. Tutustu millainen pastamalli sopii parhaiten millekin kastikkeelle!

Lue lisää
Vihreä panzanella-salaatti Raikas ruokaviini Sauvignon Blanc

Millaista ruokaa raikkaan Sauvignon Blanc -valkoviinin kanssa? Tutustu viinityyliin ja katso herkulliset ruokaohjeet ja täsmäviinivinkit.

Lue lisää