Cacio e pepe kesäkurpitsalla ja mangoldilla

Tämä cacio e pepe pastaohje saa lisämakua kasviksista ja pinjansiemenistä. Makumaailma toimii raikkaan roseen tai valkoviinin kanssa!

Mangoldi cacio e pepe

4 HLÖ

0 h 30 min

Cacio e pepe resepti sisältää yksinkertaisuudessaan mustapippuria, pastaa ja Pecorino-juustoa. Tätä ohjetta on tuunattu myös kasviksilla, jotka tuovat lisämakua ja raikkautta pasta-annokseen.

Tara Junker

Resepti: Tara Junker

Helsinkiläinen ravitsemustieteilijä ja reseptitaitaja on julkaissut useita kasvisruoka-aiheisia kirjoja. Seuraa Taran reseptiikkaa Instagramissa @tarajunker

Tutustu Taran kirjoihin>

Juustolautanen tomaattimarmeladilla Juustolautanen tomaattimarmeladilla

Vuohenjuusto ja Sauvignon Blanc -viini ovat klassikkoyhdistelmä! Juustolautanen saa seurakseen vihreistä tomaateista valmistetun marmeladin sekä Matua-viinitalon luomu Sauvignon Blancin.

Katso resepti
LYV-viiniLYV-viini ihastuttaa muodollaan ja maullaan

Tutustu ranskalaiseen LYV-viiniin. Katso myös vinkit, miten hyödyntää kaunis lasikorkkinen pullo, kun viini on nautittu.

Lue lisää
gassier roseeviiniIhastu ranskalaiseen roseeviiniin

Roseeviinin suosio on kasvanut huimasti. Sitä valmistetaan lähes jokaisessa viinimaassa, mutta tietyt alueet ovat tulleet tunnetuksi roseeviini-spesialisteina. Tutustu ranskalaiseen roseeseen viinikirjoittaja Ilkka Sirénin kanssa.

Lue lisää