LYV-viinisarja ihastuttaa muodollaan ja maullaan

Tutustu ranskalaisiin LYV-viineihin. Katso myös vinkit, miten hyödyntää kaunis lasikorkkinen pullo, kun viini on nautittu.

LYV-viinisarja

Tämän raikkaan ranskalaisen viinisarjan pullomuoto muistuttaa jalokiveä. Sarjan punaviini on saatavilla Alkon verkkokaupasta, samanlaisessa pullomallissa kuten valko- ja roseeviini, mutta luonnonkorkissa. Voit tilata sen näppärästi verkkokaupasta omaan lähi-Alkoosi.

LYV Rosé on raikkaan marjaisa, kevyt ja kuiva roseeviini. Nauti tasapainoisen sitruksinen ja kuiva rosee hyvin viilennettynä (8 °C) joko sellaisenaan tai alkupalojen ja salaattien kanssa.

Löydät LYV Rosén nyt myös ihastuttavassa 37,5 cl:n pikkupullossa Alkon verkkokaupasta ja valikoiduista Alkon myymälöistä.

LYV Sauvignon Blanc on kuiva, raikkaan hapokas ja tasapainoinen valkoviini. Nauti trooppisen hedelmäinen ja kevyen sitruksinen viini äyriäisten, vaaleiden kalaruokien ja salaattien kanssa tai sellaisenaan.

LYV Grenache Rouge on mehevän keskitäyteläinen ja mukavan marjaisa viini, jonka maussa on kypsää tummaa marjaa sekä kevyttä mausteisuutta. Se on mainio viini nautiskeltavaksi sellaisenaan sekä erilaisille kevyille liharuoille ja kanaruoille sekä pikkusuolaisille.

Valko- ja roseeviinissä on lasinen korkki, joka on helppo sulkea ja avata uudelleen.

Nappaa vinkit LYV-pullon uudelleenkäyttöön

Kaunis pullo on monikäyttöinen senkin jälkeen, kun viini on nautittu. Voit esimerkiksi käyttää pulloa:

  • Mehu- tai vesipullona ruokapöydässä. Laita veden joukkoon yrttejä tuomaan makua.

  • Salaatinkastike- tai öljypullona, joka on helppo sulkea viinin lasisella korkilla

  • Maljakkona kukille, magnum pullo sopii erityisesti isolle liljanoksalle tai puun oksalle

  • Valokoristeena pujottamalla pulloon led-valon

  • Kynttilänjalkana romanttisella illallisella