Vieraile Viinikylässä Helsingin Kirjamessujen yhteydessä 28.–31.10.2021

Viinikylä houkuttelee viinin ystävät Messukeskukseen lokakuussa. Tutustu muunmuassa Etelä-Afrikan palkituimman viinitalon Nederburgin sekä ihastuttavan Pongracz-kuohuviinitalon antiin.

nederburg viinipullo

Helsingin Messukeskuksen Kirjamessujen yhteyteen nouseva Viinikylä tarjoaa lokakuun lopussa makoisaa maisteltavaa ja monipuolista ohjelmaa viinistä ja ruoasta kiinnostuneille messukävijöille.

Lisäksi Viinikylässä on ajankohtainen ja jännittävä ohjelmakattaus. Perjantaina ja lauantaina messualueella järjestetään ravintola-alan osaajien Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut. Perjantaina Viinikylässä julkistetaan ja palkitaan Vuoden keittokirja Ruokatoimittajat ry:n toimesta. Torstaina ja sunnuntaina ohjelma-alueen valtaa keittokirjoja ja ruokailmiöitä esittelevä ohjelma, jonka juontaa tv-kokkinakin tunnettu Linnea Vihonen.

Maistele ja valitse viinit loppuvuoden juhliin

Nederburg, Pongrácz & Amarula -osastolta löydät Nederburg -jouluviinit Etelä-Afrikan ihailluimmalta viinibrändiltä, Méthode Cap Classique -menetelmällä valmistetut palkitut Pongrácz kuohuviinit sekä Marula-hedelmästä valmistetun pehmeän eteläafrikkalaisen kermaliköörin Amarulan.

Tervetuloa pysähtymään viinin ja ruoan äärelle ja nauttimaan herkuista paikan päällä. Viinikylään pääsee samalla messulipulla kuin Kirjamessuillekin.

viinikyla_viini_01

Helsingin Kirjamessut ja Viinikylä 28.-31.10.2021

To-La klo 10-20Su klo 10-18

Anniskelu päättyy 30 minuuttia aiemmin. Viinikylän ikäraja on K-18, alaikäiset ovat tervetulleita huoltajan seurassa. 

Lue lisää Viinikylän sivuilta>