Näin nautit Amarula-kermalikööriä

Pehmeä Amarula-kermalikööri sopii nautittavaksi monessa tilanteessa. Katso myös herkulliset jälkiruoka ja -juomaohjeet. Amarula Marula Fruit -liköörin löydät myös lahjapaketissa Alkon verkkokaupasta.

amarula kermalikööri

Näin nautit Amarula-kermalikööriä

- Nauti aina viilennettynä, joko sellaisenaan tai jäiden kanssa.

- Amarula on pehmeä kahvin ja espresson avec. Voit myös lorauttaa sitä espresson tai kahvin joukkoon.

- Loihdi herkullisia drinkkejä ja jälkiruokia. Tai kaada loraus vaikkapa vaniljajäätelön päälle. Katso jälkiruoka- ja juomaohjeita alempaa.

- Amarula säilyy avattuna 6 kuukautta jääkaapissa ja ennen avaamista noin 2 vuotta valolta ja kuumuudelta suojatussa paikassa.

Ihana lahjaidea – Amarula lahjapaketissa

Jokaisen kermaliköörifanin suosikkilahja – Amarula Marula Fruit Cream on saatavilla myös isommassa 70 cl koossa tyylikkäässä elefanttikuosisessa lahjalaatikossa.

Tiesitkö, että Marula-puu tunnetaan myös avioliiton puuna, jonka uskotaan suovan elinvoimaa ja hedelmällisyyttä niille, jotka menevät naimisiin puun alla. Hauska lahjaidea vaikka morsiamelle!

Löydät lahjapakkauksen Alkon verkkokaupasta ja valikoiduista myymälöistä. Voit helposti tilata Alkon verkkokaupasta vaikka vain yhden lahjapakkauspullon ilman toimitusmaksua ja noutaa sen lähimyymälästäsi.

Amarula Ice Coffee

Amarula Ice Coffee


Jos tykkäät kahvista tai Irish Coffeesta, tykkäät myös Amarula-kermalikööripohjaisesta jäätelödrinkistä. Nautitko omasi mieluummin kylmänä vai lämpimänä? Testaa molemmat!

Katso resepti »