Amarula-mokkapalat
Tuunaa herkullisella Amarula-kermaliköörillä gluteenittomat mokkapalaleivokset.
Katso resepti »Kokeile helppoa ohjetta ja herkuttele Amarula-kermalikööristä, hedelmistä ja jogurtista valmistetuista aikuisten jäätelöpuikoista.
1 vaniljatanko
1,5 dl Amarula-kermalikööriä
2,5 dl kreikkalaista jogurttia
kupillinen tuoreita hedelmäpaloja esim. ananasta, luumua, passionhedelmää, papaijaa
tuoreita yrttejä esim. minttua, timjamia, syötäviä kukkia
4 jäätelömuottia
Leikkaa hedelmät pieniksi paloiksi ja raaputa vanilja vaniljatangosta. Voit halutessasi käyttää myös vaniljasokeria.
Sekoita kulhossa Amarula-likööri, vanilja sekä kreikkalainen jogurtti.
Laita hedelmän palat ja yrttien lehdet jäätelömuotteihin.
Lisää jogurtti-Amarulaseos muotteihin ja varmista, että sitä menee tasaisesti myös hedelmien ympärille.
Laita muotit pakkaseen ja anna jäätyä yön yli. Ota pois muutama minuutti ennen tarjoilua, jolloin jäätelöt irtoavat paremmin muoteista.
Tuunaa herkullisella Amarula-kermaliköörillä gluteenittomat mokkapalaleivokset.
Katso resepti »Ihastu pääsiäisen jälkiruokaan, jonka valmistuksessa on käytetty herkullista Amarula-kermalikööriä.
Katso resepti »Sekoita Amarula-kermalikööriä valmiiseen jääkahviin ja herkullinen kahvijuoma on valmis!
Katso resepti »Suklaan ja kermaliköörin yhdistelmä toimii aina! Täyteläinen kermalikööri sopii erityisen hyvin jäätelön valmistukseen, sillä alkoholin ansiosta rakenne pysyy pehmeänä jäädytyksestä huolimatta.
Katso resepti »