Amarula-hedelmäjäätelöt

Kokeile helppoa ohjetta ja herkuttele Amarula-kermalikööristä, hedelmistä ja jogurtista valmistetuista aikuisten jäätelöpuikoista.

logo

4 HLÖ

logo

1 h 0 min

logo

5 %

AINEKSET

  • 1 vaniljatanko

  • 1,5 dl Amarula-kermalikööriä

  • 2,5 dl kreikkalaista jogurttia

  • kupillinen tuoreita hedelmäpaloja esim. ananasta, luumua, passionhedelmää, papaijaa

  • tuoreita yrttejä esim. minttua, timjamia, syötäviä kukkia

  • 4 jäätelömuottia

VALMISTUSOHJEET

    1. Leikkaa hedelmät pieniksi paloiksi ja raaputa vanilja vaniljatangosta. Voit halutessasi käyttää myös vaniljasokeria.

    2. Sekoita kulhossa Amarula-likööri, vanilja sekä kreikkalainen jogurtti.

    3. Laita hedelmän palat ja yrttien lehdet jäätelömuotteihin.

    4. Lisää jogurtti-Amarulaseos muotteihin ja varmista, että sitä menee tasaisesti myös hedelmien ympärille.

    5. Laita muotit pakkaseen ja anna jäätyä yön yli. Ota pois muutama minuutti ennen tarjoilua, jolloin jäätelöt irtoavat paremmin muoteista.