Resepti & kuva
Kakkutaiteilija Mona Tähtinen työskentelee gluteenittoman reseptiikan parissa ja rakastaa toisiaan täydentävien makuparien metsästämistä. Oikein valittu jälkiruoka kruunaa juhlan ja pysäyttää arjen. Ig @say_it_with_a_cake
Mausta gluteenittomat vohvelit pehmeällä Amarula-kermaliköörillä ja nauti tuoreiden marjojen kanssa.
2 dl perunajauhoja
1 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 dl piimää
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl Amarula-kermalikööriä
2 kananmunaa
Voita vohveliraudan voiteluun
sitruunamehua
Aseta vohvelirauta lämpenemään. Mittaa kuivat aineet kulhoon ja sekoita sekaisin keskenään haarukkaa apuna käyttäen.
Riko kananmunat omaan astiaansa ja vatkaa kevyesti niiden rakenne rikki. Mittaa piimä, Amarula-kermalikööri sekä rypsiöljy omaan astiaansa ja sekoita ne keskenään.
Sekoita nesteet kuivien aineiden joukkoon puuhaarukkaa apuna käyttäen. Lisää kananmunat ja sekoita taikina sileäksi.
Voitele vohvelirauta sudilla ja paista vohvelit.
Kaakaonibsejä
5 rkl vaahterasiirappia
1 rkl Amarula-kermalikööriä
Marjoja ja hedelmiä
Sekoita vaahterasiirappi ja Amarula-kermalikööri keskenään ja valuta vohveleiden, marjojen ja hedelmien päälle.
Kakkutaiteilija Mona Tähtinen työskentelee gluteenittoman reseptiikan parissa ja rakastaa toisiaan täydentävien makuparien metsästämistä. Oikein valittu jälkiruoka kruunaa juhlan ja pysäyttää arjen. Ig @say_it_with_a_cake
Tuunaa herkullisella Amarula-kermaliköörillä gluteenittomat mokkapalaleivokset.
Katso resepti »Amarula-liköörillä, appelsiinilla sekä rosmariinilla maustettu kahvi huumaa aromeillaan. Nautitaan ystävien kanssa!
Katso resepti »