Amarula-vohvelit

Mausta gluteenittomat vohvelit pehmeällä Amarula-kermaliköörillä ja nauti tuoreiden marjojen kanssa.

Amarulavohvelit
Amarulavohvelit
logo

4 HLÖ

logo

0 h 45 min

Vohvelit

AINEKSET

  • 2 dl perunajauhoja

  • 1 tl ruokasoodaa

  • 1 tl leivinjauhetta

  • 0,5 tl suolaa

  • 1 rkl sokeria

  • 1 dl piimää

  • 0,5 dl rypsiöljyä

  • 1 dl Amarula-kermalikööriä

  • 2 kananmunaa

  • Voita vohveliraudan voiteluun

  • sitruunamehua

VALMISTUSOHJEET

    1. Aseta vohvelirauta lämpenemään. Mittaa kuivat aineet kulhoon ja sekoita sekaisin keskenään haarukkaa apuna käyttäen.

    2. Riko kananmunat omaan astiaansa ja vatkaa kevyesti niiden rakenne rikki. Mittaa piimä, Amarula-kermalikööri sekä rypsiöljy omaan astiaansa ja sekoita ne keskenään.

    3. Sekoita nesteet kuivien aineiden joukkoon puuhaarukkaa apuna käyttäen. Lisää kananmunat ja sekoita taikina sileäksi.

    4. Voitele vohvelirauta sudilla ja paista vohvelit.

Vohveleiden päälle

AINEKSET

  • Kaakaonibsejä

  • 5 rkl vaahterasiirappia

  • 1 rkl Amarula-kermalikööriä

  • Marjoja ja hedelmiä

VALMISTUSOHJEET

    1. Sekoita vaahterasiirappi ja Amarula-kermalikööri keskenään ja valuta vohveleiden, marjojen ja hedelmien päälle.

mona_0

Resepti & kuva 

Kakkutaiteilija Mona Tähtinen työskentelee gluteenittoman reseptiikan parissa ja rakastaa toisiaan täydentävien makuparien metsästämistä. Oikein valittu jälkiruoka kruunaa juhlan ja pysäyttää arjen. Ig @say_it_with_a_cake

www.sayitwithacake.fi