Amarula-liköörillä, appelsiinilla sekä rosmariinilla maustettu kahvi huumaa aromeillaan. Nautitaan ystävien kanssa!
Vinkki! Amarula -likööri säilyy avattuna 6 kuukautta jääkaapissa.
Sekoita suodatinkahvipurujen joukkoon 1-2 tl kuivattua rosmariinia sekä yhden hyvin pestyn appelsiinin raastettu kuori.
Keitä kahvi ja kaada se kahteen lasiin.
Kaada joukkoon Amarula-likööri, ja viimeistele juomat halutessasi muutamalla tipalla appelsiininkukkavettä. Appelsiininkukkavettä löydät hyvin varustelluista ruokakaupoista leivontahyllystä.
Koristele rosmariininoksalla.
Kakkutaiteilija Mona Tähtinen työskentelee gluteenittoman reseptiikan parissa ja rakastaa toisiaan täydentävien makuparien metsästämistä. Oikein valittu jälkiruoka kruunaa juhlan ja pysäyttää arjen. Ig @say_it_with_a_cake
Amarula-kermalikööristä valmistettu vaahtokarkkikaakao lämmittää makeasti. Kokeile myös vaahtokarkkien valmistusta itse!
Katso reseptiTuunaa herkullisella Amarula-kermaliköörillä gluteenittomat mokkapalaleivokset.
Katso resepti