Resepti & kuva
Kakkutaiteilija Mona Tähtinen työskentelee gluteenittoman reseptiikan parissa ja rakastaa toisiaan täydentävien makuparien metsästämistä. Oikein valittu jälkiruoka kruunaa juhlan ja pysäyttää arjen. Ig @say_it_with_a_cake
Amarula-liköörillä, appelsiinilla sekä rosmariinilla maustettu kahvi huumaa aromeillaan. Nautitaan ystävien kanssa!
Vinkki! Amarula -likööri säilyy avattuna 6 kuukautta jääkaapissa.
1-2 tl kuivattua rosmariinia (voit käyttää myös tuoretta, mutta silloin maku ei ole yhtä voimakas)
1 appelsiini
4 kuppia suodatinkahvia
(4 tippaa appelsiininkukkavettä)
8 cl Amarula-likööriä
Tuoretta rosmariinia koristeluun
Sekoita suodatinkahvipurujen joukkoon 1-2 tl kuivattua rosmariinia sekä yhden hyvin pestyn appelsiinin raastettu kuori.
Keitä kahvi ja kaada se kahteen lasiin.
Kaada joukkoon Amarula-likööri, ja viimeistele juomat halutessasi muutamalla tipalla appelsiininkukkavettä. Appelsiininkukkavettä löydät hyvin varustelluista ruokakaupoista leivontahyllystä.
Koristele rosmariininoksalla.
Kakkutaiteilija Mona Tähtinen työskentelee gluteenittoman reseptiikan parissa ja rakastaa toisiaan täydentävien makuparien metsästämistä. Oikein valittu jälkiruoka kruunaa juhlan ja pysäyttää arjen. Ig @say_it_with_a_cake
Amarula-kermalikööristä valmistettu vaahtokarkkikaakao lämmittää makeasti. Kokeile myös vaahtokarkkien valmistusta itse!
Katso resepti »Tuunaa herkullisella Amarula-kermaliköörillä gluteenittomat mokkapalaleivokset.
Katso resepti »