Amarula-mutakakku Amarula-jäätelöllä
Suklaan ja kermaliköörin yhdistelmä toimii aina! Täyteläinen kermalikööri sopii erityisen hyvin jäätelön valmistukseen, sillä alkoholin ansiosta rakenne pysyy pehmeänä jäädytyksestä huolimatta.
Katso resepti »Jos tykkäät kahvista tai Irish Coffeesta, tykkäät myös Amarula-kermalikööripohjaisesta jäätelödrinkistä. Nautitko omasi mieluummin kylmänä vai lämpimänä? Testaa molemmat!
2/3 suodatinkahvia (n 1- 1,5 dl)
1/3 Amarula Cream -kermalikööriä (n 0,5 dl)
Löysää vaniljakermajäätelöä
(Jäitä)
Koristeeksi suklaarouhetta
Valmista suodatinkahvi ja kaada lasiin. Jos haluat kylmän kahvin, laita aluksi lasi lähes täyteen jäitä. Huom! Varaa silloin riittävän iso eli n 3 dl vetoinen lasi.
Lisää joukkoon Amarula ja sekoita varovasti. Laita päälle lusikalla hieman pehmennettyä vaniljakermajäätelöä.
Rouhi päälle suosikkisuklaatasi.
Suklaan ja kermaliköörin yhdistelmä toimii aina! Täyteläinen kermalikööri sopii erityisen hyvin jäätelön valmistukseen, sillä alkoholin ansiosta rakenne pysyy pehmeänä jäädytyksestä huolimatta.
Katso resepti »Pehmeä Amarula-kermalikööri sopii nautittavaksi monessa tilanteessa. Katso myös herkulliset jälkiruoka ja -juomaohjeet.
Lue lisää »Amarula-liköörillä, appelsiinilla sekä rosmariinilla maustettu kahvi huumaa aromeillaan. Nautitaan ystävien kanssa!
Katso resepti »"Suklaafondantin ihanuus piilee ehdottomasti sen sisällä. Kun lusikan upottaa fondantiin ja sisus valuu täydellisesti ulos, voi vain huokaista ihastuksesta" Liisa Westerberg, Koko Suomi leipoo -voittaja
Katso resepti »