Esivalmistele fondant muotit (esim. uuninkestävät kahvikupit) voitelemalla ne huolellisesti. Jauhota voidellut muotit huolellisesti kaakaojauheella. Kuumenna uuni 175 ℃:seen.
Sulata voi ja suklaa. Mittaa kananmunat, keltuaiset ja sokeri kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Kääntele suklaa varovasti munavaahtoon. Siivilöi joukkoon vehnäjauho ja sekoita kevyesti käännellen tasaiseksi. Älä vatkaa, ettei taikinasta katoa liikaa ilmaa.
Jaa taikina tasaisesti esivalmisteltuihin muotteihin niin, että muotin yläreunaan jää noin 1½ cm tilaa. Paista fondantteja noin 10 minuuttia (isompia pari minuuttia pidempään) tai kunnes ne ovat nousseet noin 1 cm:n reunan yli.
Kumoa fondantit varovasti lautaselle ja tarjoile heti Amarula-kinuskin ja vaahdotetun kerman kanssa. Fondantin tulisi pitää muotonsa, mutta olla sisältä vielä juoksevaa. Herkullinen Amarula-kermalikööri sopii viilennettynä hyvin myös fondantin kanssa nautittavaksi.