Nederburg jälleen maailman ihailluimpien viinibrändien joukossa

Eteläafrikkalainen Nederburg äänestettiin viidettä kertaa maailman ihailluimpien viinibrändien joukkoon. Arvostetun World’s Most Admired Wine Brands -listan kokoaa vuosittain kansainvälinen Drinks International -julkaisu.

nederburg viinipullo

Nederburg pitää huhtikuussa 2021 julkaistun 50 ihaillumman viinibrändin listalla korkeinta sijoitusta eteläafrikkalaisista viinitaloista, joita listalle on päässyt kaikenkaikkiaan kaksi. Kaikki maailman viinibrändit huomioiden Nederburgin sijoitus on 34. Tämä on viinitalon paras sijoitus sen jälkeen kun se pääsi listalle ensi kertaa vuonna 2016. Jotta arvostetulle top 50 listalle pääsee, se vaatii muunmuassa viineiltä korkealaatuisuutta, kuluttajien makuvaatimuksiin vastaamista ja erinomaista markkinointia ja tuotteen ulkonäköä, joka vetoaa kuluttajiin.

Paarlissa sijaitsevan viinitalon toimitusjohtaja Niël Groenewald kertoo tämän korkean tason tunnustuksen vahvistavan Nederburgin kansainvälistä brändiä, joka on jo viety uudelle tasolle myös maailmanlaajuisesti. – Haluamme vastata kuluttajien tarpeisiin muun muassa viinien entistä raikkaampien makuprofiilien myötä sekä tarjota vaihtoehtoja eri hintaluokissa.

Tutustu muunmuassa näihin Nederburg-viineihin Alkon valikoimassa