S.Pellegrino vie La Dolce Vita -matkalle

Italia on huippumuodin, -ruoan ja -juoman kehto, jossa on osattu aina nauttia elämästä ja ravita sekä ruumista että sielua. Maailman kuuluisin kivennäisvesi S.Pellegrino kuuluu olennaisena osana italialaista hyvää elämää.<br><br>

pellegrino linna

Lähde kaikkia aisteja hivelevälle nojatuolimatkalle tai poimi sinulle sopivat matkavinkit Pohjois-Italian valloitukseen.

Nauti tyylikäs Milano yhdessä päivässä

Hyvän elämän etsiminen kannattaa aloittaa Pohjois-Italian Milanosta, huippumuodin ja –ruoan mekasta. Kaupungista löytyy sekä budjettimatkailijan että fine dining -elämyksiä etsivän herkkusuun tarpeisiin lukuisia ravintoloita. Ruoan lisäksi tarjolla on runsaasti silmänruokaa – kulttuurinnälän tyydyttämistä unohtamatta. Jos sinulla on aikaa vuorokausi ja haluat mahdollisimman laajan kattauksen kaupungin eri puolista, niin kannattaa  käydä poimimassa nähtävyydet, jotka löytyvät kävelymatkan etäisyydeltä kaupungin tunnukseksi muodostuneen tuomiokirkon ja sitä ympäröivän Duomo-aukion läheltä.

Mikäli et halua tuhlata aikaa tuomiokirkkoon jonottamiseen niin varaa paikka tuomiokirkkoa vastapäätä olevasta kahvilasta ja ihaile näkymää ja seuraile samalla ihmisvirtaa espresson tai viinilasillisen verran. Duomo-aukion laidalla on myös kuuluisa katettu kauppakeskus Vittorio Emanuele, jossa kannattaa luoda katse korkealle kattoon. Ristin muotoisen kauppakeskuksen kattomaalaukset symboloivat neljää eri mannerta.

Milano Duomo
Milanon tunnus on upea tuomiokirkko Duomo, jonka lähistöllä sijaitsevat muodin ja kulttuurin merkittävimmät nähtävyydet. Tilaa lasi viiniä ja nauti näkymistä!

Huippumalleja, muotia ja Ferrareita

Kävelykierros jatkuu kuuluisan teatteri La Scalan kautta muoti- ja ostoskortteleihin. Ulkoa päin vaatimattoman näköinen 1700-luvulta peräisin oleva ooppera on yksi maailman kuuluisimmasta oopperataloista ja kulttuurinnälkäisen ehdoton vierailukohde.

Kävelykierros Milanon muotikortteleissa on sukellus huippumuodin ja luksuksen maailmaan. Milanon kaduilla kävellessä silmä kiinnittyy erityisen tyylikkäästi ja persoonallisesti pukeutuneisiin miehiin – kaupunki on tosiaan tyyliniekkojen paratiisi ja tyyli on vapaa. Lamborghinit, Bentleyt, Porschet, Ferrarit, Maseratit täyttävät muotikorttelien kadut ja varakkaat shoppailijat kadunvarret. Kun oikein tarkkaan katsoo niin kävelyllä voi bongata muotilehtien palstoilta tuttuja kasvoja.

Vesikoulu

Vesikoulu


Oletko koskaan ajatellut, että pullotetuissa vesissä on eroja? Ruokajuomana juodun veden maku ja laatu vaikuttavat olennaisesti niin ruoan kuin viininkin aromeihin.

Lue lisää »