Nappaa vinkit kesäkalojen valmistukseen + viinisuositukset

Grillattuna, savustettuna vai graavattuna? Tutustu miksi ranskalaiset Laroche-valkoviinit sopivat kesän kalaruoille.

Laroche on kesäkalojen kaveri

Tiesitkö, että grillaus tuo kalaan paljon hiilloksen aromia, jolloin viinissäkin saa olla täyteläisyyttä? Tai että graavaamisen nyrkkisääntö on vähemmän suolaa ja enemmän aikaa?

Tutustu alempaa miten grillaat, graavaat ja savustat kalan sekä vältät pahimmat virheet. Ja miten valitset kalalle oikeanlaisen viinin.

Monikäyttöiset kalaviinit parempaan juhlaan tai isommalle seurueelle:

Katso vinkit kalan grillaamiseenAsiantuntijan vinkit kalan grillaamiseen

Grilli tuo kalaan savuisia hiilloksen makuja ja vaatii siksi myös viiniltä täyteläisyyttä. Katso kalamestarin vinkit grillaamiseen sekä sommelierin vinkit viinivalintaan.

Lue lisää
Näin graavaat tai kypsennät hapolla kalanNäin graavaat kalan oikeaoppisesti

Klassista graavikalaa nautitaan ympäri vuoden. Raikkaan hapokas Laroche-valkoviini tasapainottaa raakakypsennetyn kalan makua. Katso vinkit graavaamiseen ja viinivalintaan!

Lue lisää
Miten kalaa savustetaan, entä mitä viiniä sen kanssa?Miten kalaa savustetaan ja mitä viiniä sen kanssa?

Savustuspöntössä kala saa miellyttävän savun maun ja tuoksun sekä kauniit värit. Voimakas savuaromi vaatii myös viiniltä luonnetta. Katso kalamestarin vinkit savustamiseen sekä sommelierin vinkit viinivalintaan.

Lue lisää