Asiantuntijan vinkit kalan grillaamiseen
Grilli tuo kalaan savuisia hiilloksen makuja ja vaatii siksi myös viiniltä täyteläisyyttä. Katso kalamestarin vinkit grillaamiseen sekä sommelierin vinkit viinivalintaan.
Lue lisää »Grillattuna, savustettuna vai graavattuna? Tutustu miksi ranskalaiset Laroche-valkoviinit sopivat kesän kalaruoille.
Tiesitkö, että grillaus tuo kalaan paljon hiilloksen aromia, jolloin viinissäkin saa olla täyteläisyyttä? Tai että graavaamisen nyrkkisääntö on vähemmän suolaa ja enemmän aikaa?
Tutustu alempaa miten grillaat, graavaat ja savustat kalan sekä vältät pahimmat virheet. Ja miten valitset kalalle oikeanlaisen viinin.
Monikäyttöiset kalaviinit parempaan juhlaan tai isommalle seurueelle:
Grilli tuo kalaan savuisia hiilloksen makuja ja vaatii siksi myös viiniltä täyteläisyyttä. Katso kalamestarin vinkit grillaamiseen sekä sommelierin vinkit viinivalintaan.
Lue lisää »Klassista graavikalaa nautitaan ympäri vuoden. Raikkaan hapokas Laroche-valkoviini tasapainottaa raakakypsennetyn kalan makua. Katso vinkit graavaamiseen ja viinivalintaan!
Lue lisää »Savustuspöntössä kala saa miellyttävän savun maun ja tuoksun sekä kauniit värit. Voimakas savuaromi vaatii myös viiniltä luonnetta. Katso kalamestarin vinkit savustamiseen sekä sommelierin vinkit viinivalintaan.
Lue lisää »