Blossa drink in a glass

Blossa - Kylmiä päiviä, lämpimiä hetkiä

Iki-ihanaa klassikkoa Blossa-glögiä valmistetaan yhä alkuperäisellä uniikilla reseptillä, joka on peräisin vuodelta 1895 viinikauppias J.D. Grönstediltä Tukholman vanhasta kaupungista.

Nauti täyteläinen ja lämpimän mausteinen Blossa glögi kylminä päivinä höyryävän kuumaksi lämmitettynä.

Glögin juominen on ollut suosittu perinne jo 1890-luvulta lähtien. Tiesitkö, että glögi-nimi tulee ruotsinkielisestä sanasta glödga eli hehkuttaa?

Eri Blossa-pullot

Mistä löydät Blossat?

Punaviinipohjaisen klassikon Blossa Vinglöggin luomuna löydät Alkoista. Siinä on alkoholia 10 %. Tämän vuoden uutuudet Alkossa ovat Blossa Glögg Rosé 10%, joka yhdistää glögin ja roseeviinin parhaat puolet sekä Blossa sparkling &spices 8%.

Useimmista ruokakaupoista löydät matala-alkoholisen 5,5 % Blossan ja alkoholittoman Blossan.


Suomi

7,25 €


Suomi

4,19 €

Mistä tunnistaa klassikon?

Täyteläinen, lämpimän mausteinen viiniglögi sisältää ainoastaan luontaisia ainesosia ja mausteet siihen valitaan huolella viljelmiltä eri puolilta maailmaa.

Oikean glögin pohjana toimii aina laadukas viini. Myös alkoholittomassa glögissä, jossa viinin alkoholi on poistettu huolellisesti niin että jäljelle jää vain täyteläinen rakenne.

Blossa 22 vuosikertaglögi

Iki-ihana vuosikerta: Blossa 22 New Orleans

Tänä vuonna Blossa tekee makumatkan New Orleansiin ja inspiroituu kaupungista, jonka legendaarisen French Quarterin baareissa ja kaduilla värähtelee jazz.

Valkoviinipohjainen Blossa 22 sekoittaa rommia, passionhedelmää, limettiä, mansikoita, mustikoita sekä chiliä klassisten glögimausteiden kanssa ja lopputuloksena on erittäin vivahteikas makuelämys. Lue lisää vuosikerta-Blossasta >>