Blossa - Kylmiä päiviä, lämpimiä hetkiä
Iki-ihanaa klassikkoa Blossa-glögiä valmistetaan yhä alkuperäisellä uniikilla reseptillä, joka on peräisin Tukholman vanhasta kaupungista vuodelta 1895.
Nauti täyteläinen ja lämpimän mausteinen Blossa-glögi kylminä päivinä höyryävän kuumaksi lämmitettynä.
Glögin juominen on ollut suosittu perinne jo 1890-luvulta lähtien. Tiesitkö, että glögi-nimi tulee ruotsinkielisestä sanasta glödga eli hehkuttaa?
Mistä löydän Blossat?
Blossa-glögit (alkoholittomat ja max 8 %) saapuvat ruokakauppojen valikoimaan syys-lokakuun vaihteessa.
Tämän vuoden vuosikerta-Blossa julkistetaan 10. syyskuuta ja se saapuu Alkon valikoimaan 22. syyskuuta.
Iki-ihana vuosikerta Blossa
Kaikkien aikojen ensimmäinen punaviinistä valmistettu Blossa vuosikertaglögi vie makumatkalle Alppien huipuille. Blossa 25 Alperna laittaa lumikengät jalkaan ja johdattaa makumatkailijat lumisten laaksojen ja havumetsäisten vuorten kautta Alppien majesteettiseen vuoristoon. Se on kunnianosoitus klassiselle keskieurooppalaiselle glühweinille Blossalle tunnusomaisin vivahtein. Blossa Alperna 2025 on maustettu sitruunalla, pomeranssilla, kuusenkerkillä sekä ainutlaatuisilla glögimausteillamme. Glögin metsäistä makua on lisäksi voimistettu ripauksella katajanmarjoja.
Löydät Blossa 25 -glögin Alkosta 22. syyskuuta alkaen.
Mistä tunnistaa klassikon?
Täyteläinen, lämpimän mausteinen viiniglögi sisältää ainoastaan luontaisia ainesosia ja mausteet siihen valitaan huolella viljelmiltä eri puolilta maailmaa.
Oikean glögin pohjana toimii aina laadukas viini. Myös alkoholittomassa glögissä, jossa viinin alkoholi on poistettu huolellisesti niin että jäljelle jää vain täyteläinen rakenne.