Blossa - Kylmiä päiviä, lämpimiä hetkiä

Iki-ihanaa klassikkoa Blossa-glögiä valmistetaan yhä alkuperäisellä uniikilla reseptillä, joka on peräisin vuodelta 1895 viinikauppias J.D. Grönstediltä Tukholman vanhasta kaupungista.

Nauti täyteläinen ja lämpimän mausteinen Blossa glögi kylminä päivinä höyryävän kuumaksi lämmitettynä.

Glögin juominen on ollut suosittu perinne jo 1890-luvulta lähtien. Tiesitkö, että glögi-nimi tulee ruotsinkielisestä sanasta glödga eli hehkuttaa? #blossa

Eri Blossa-pullot

Mistä löydät Blossat?

Punaviinipohjaisen klassikon Blossa Vinglöggin löydät Alkoista luomuna. Siinä on alkoholia 10 %. Myös vaalea luomu-Blossa on tänä vuonna Alkojen valikoimassa.

Matala-alkoholisen 5,5 % Blossan ja alkoholittoman Blossan löydät K-ruokakaupoista. Alkoholittoman Blossan mm. Prismoista ja useimmista S-marketeista sekä Alkosta.

Mistä tunnistaa klassikon?

Täyteläinen, lämpimän mausteinen viiniglögi sisältää ainoastaan luontaisia ainesosia ja mausteet siihen valitaan huolella viljelmiltä eri puolilta maailmaa.

Oikean glögin pohjana toimii aina laadukas viini. Myös alkoholittomassa glögissä, jossa viinin alkoholi on poistettu huolellisesti niin että jäljelle jää vain täyteläinen rakenne.

Blossa 21 Valencia tarjoiluehdotus

Iki-ihana vuosikerta: Blossa 21 Valencia

Blossa 21 -vuosikertaglögi saa inspiraationsa Valenciasta.

Blossa 21 Valencia on aromikas yhdistelmä perinteisiä glögimausteita ja appelsiinin makeaa raikkautta. Vuosikertaglögi on saanut inspiraationsa Espanjan Valenciasta, jossa appelsiinista on tullut kaupungin menestyksen symboli ja yksi tärkeimmistä kulttuuriaarteista.

Saatavana Alkoista 1.10.2021 alkaen.

Laine-neulomon Blossa-huivi 'Naranja'

Tee itse lämmin kaulahuivi - Laine-neulekustantamo inspiroitui Blossasta

Valencian kauneus ja oranssi pullo ovat olleet inspiraationa kauniin kaulahuivin neuleohjeeseen, jonka tuotto ohjataan lyhentämättömänä kehittyvien maiden naisten ammatillisen koulutuksen ja yrittäjyyden tukemiseksi.

Lue lisää Naranja-huivista: lainemagazine.com