De Kuyper drinkkiohjeet

Grapefruit & Sour

  • 4 cl De Kuyper Grapefruit

  • 2 cl Mangosiirappi

  • 3 cl sitruunamehu

  • 2 cl valkuainen

  • Syötävä kukka koristeeksi

Valmistustapa:

Ravista

Tarvikkeet valmistukseen:

Lasi, jäät, alkoholimitta, shaker. Jos et omista alkoholimittaa, käytä snapsilasia, joka on noin 4 cl tilavuudeltaan. Shakerin voi korvata hillopurkilla tai proteiinishakerilla.

Valmistus:

  1. Täytä lasi jäillä.

  2. Mittaa shakeriin De Kuyper Grapefruit likööri, sitruunamehu, Mangosiirappi ja mahdollisesti 2 cl kananmunan valkuaista ja lisää jäät.

  3. Sulje shaker, ravista voimakkaasti, aukaise shaker ja kaada vain neste jäähdytettyyn lasiin, jossa on jäitä.

  4. Koristele lopuksi syötävällä kukalla ja nauti!

Apple & Bubble Spritz

  • 4 cl De Kuyper Sour Apple

  • 3 cl Päärynämehutiiviste

  • 2 cl Sitruunamehu

  • 10 cl Prosecco esim. Zonin

  • Kurkkua koristeeksi

Valmistustapa:

Rakenna

Tarvikkeet valmistukseen:

Viinilasi, jäät, alkoholimitta ja lusikka. Jos et omista alkoholimittaa, käytä snapsilasia, joka on noin 4 cl tilavuudeltaan.

Valmistus:

  1. Täytä lasi täyteen jäitä.

  2. Mittaa lasiin De Kuyper likööri, sitruunamehu, päärynämehutiiviste ja Prosecco.

  3. Sekoita ainesosat lusikalla hyvin.

  4. Koristele lopuksi kurkulla ja nauti!

Fiorito Limoncello Spritz

  • 4 cl Fiorito Limoncello

  • 10 cl Prosecco esim. Zonin

  • 4 cl Kivennäisvettä esim. S.Pellegrino

  • Sitruunaverbena koristeeksi

Tarvikkeet valmistukseen:

Viinilasi, jäät, alkoholimitta ja lusikka.Jos et omista alkoholimittaa käytä snapsilasia, se on noin 4 cl tilavuudelta.

Valmistus:

  1. Täytä viinilasi täyteen jäitä.

  2. Mittaa lasiin Fiorito Limoncello, Prosecco ja lopuksi kivennäisvesi.

  3. Sekoita ainesosat lusikalla hyvin.

  4. Koristele lopuksi yrtillä ja nauti!