Pear + Spices Highball
Päärynöitä käytetään liian harvoin raaka-aineena cocktaileissa! Päärynät yhdistettynä fenkolin siemeniin ja tähtianikseen luovat unohtumattoman makupaketin.
Katso resepti »Alkoholiton Daiquiri zero waste -periaatteella, ole hyvä! Banaanit ovat suurin hukkaan menevä hedelmä maailmassa. Banaaneja löytyy myös lähes jokaisen kotoa.
Tässä cocktailissa hyödynnetään banaanien kuoret ja yritetään maksimoida hedelmästä saatu hyöty. #zerowaste
5 cl ISH Caribbean Spiced
20ml Banaani Oleo Saccharum*
2 cl limemehua
Mittaa kaikki raaka-aineet ravistimeen.
Lisää jäät ja ravista voimakkaasti noin 10 sekuntia.
Tuplasiivilöi cocktail-lasiin.
150g banaaninkuoria
1,3 dl sokeria
1 dl vettä
1/4 tl suolaa
Laita pestyt ja pieneksi pilkotut banaaninkuoret suljettavaan rasiaan ja lisää sokeri.
Sulje rasia ja ravista ainesosat sekaisin.
Anna tekeytyä huoneenlämmössä yön yli.
Lisää joukkoon kiehuva vesi sekä suola ja sekoita kunnes ovat liuenneet. Siivilöi, pullota ja säilytä kylmässä.
Päärynöitä käytetään liian harvoin raaka-aineena cocktaileissa! Päärynät yhdistettynä fenkolin siemeniin ja tähtianikseen luovat unohtumattoman makupaketin.
Katso resepti »Peach Dennis on Punch-tyylinen cocktail, joka saa lempeän mausteisuutensa Keisarin Morsian teestä yhdistettynä agaven ja persikan kanssa. Tämä cocktail sopii täydellisesti alkavaan kevääseen!
Katso resepti »Pitkän linjan baarimestari ja Suomen cocktailskenen vaikuttaja Mika Koivula on julkaissut yli kolmekymmentä alkoholitonta cocktailohjetta sisältävän e-kirjan.
Lue lisää »