Pear + Spices Highball

Päärynöitä käytetään liian harvoin raaka-aineena cocktaileissa! Päärynät yhdistettynä fenkolin siemeniin ja tähtianikseen luovat unohtumattoman makupaketin.

Pear + Spices Highball alkoholiton drinkki

AINEKSET

  • 5 cl ROTI G 0,5%

  • 3,5 cl Pear + Spices cordial*

  • n. 7 cl vichy

  • Jäitä

VALMISTUSOHJEET

    1. Laita lasiin jäitä.

    2. Mittaa ROTI ja Pear + Spices cordial lasiin. Sekoita

    3. Täytä vichyllä ja koristele päärynällä.

Pear + Spices cordial

AINEKSET

  • 300 g päärynää

  • 300 g sokeria

  • 5 dl vettä

  • 7 g sitruunahappoa

  • 2 g omenahappoa

  • 1,5 g tähtianista

  • 3 g fenkolinsiemeniä

VALMISTUSOHJEET

    1. Mittaa kaikki raaka-aineet suljettavaan pakastepussiin tai vakuumipussiin.

    2. Aseta Sous Vide -sirkulaattori 68 asteeseen ja aseta pussi veteen. Anna maustua 1 tunti.

    3. Siivilöi ja pullota.