Mimosa
Mimosa resepti sisältää klassisesti appelsiinituoremehua ja kuohuviiniä. Varioi omaa Mimosa ohjettasi myös muilla tuoremehuilla ja käytä puolikuivaa Codorniu Clasico cavaa.
Katso resepti »Valmista kirpeän raikas kuohuviinicocktail naistenpäivän juhlistamiseen!
6 cl tuorepuristettua verigreippimehua
1,5 cl sokerisiirappia (voit maustaa siirapin halutessasi esim. rosmariinilla)
12 cl FiorAmore Proseccoa
Viilennä kaikki cocktailin ainekset jääkaapissa ennen valmistamista.
Kaada ainekset kuohuviinilasiin ja sekoita lusikalla varovasti.
Tarjoile syötävien kukkien kanssa.
Vinkki! Sokerisiirappi valmistuu helposti kuumentamalla kattilassa samassa suhteessa sokeria ja vettä kunnes sokeri sulaa veden joukkoon ja siirapista tulee kirkasta. Jäähdytä hyvin ja säilytä jääkaapissa puhtaassa astiassa, jossa se säilyy viikon verran. Jos haluat mukaan esimerkiksi rosmariinin makua, laita rosmariinin oksa jäähtyneen siirapin joukkoon.
Mimosa resepti sisältää klassisesti appelsiinituoremehua ja kuohuviiniä. Varioi omaa Mimosa ohjettasi myös muilla tuoremehuilla ja käytä puolikuivaa Codorniu Clasico cavaa.
Katso resepti »Raikas ja helppo sorbetdrinkki syntyy Anna de Codorniu -luomucavasta. Nauti drinkkinä tai jälkiruoan sijaan.
Katso resepti »Raikasta perinteinen Bellini pienellä Mimosa twistillä. Katso helppo ohje ja ihastu!
Katso resepti »Tämä Codorniun luomucavasta valmistettu kauniin punainen ja runsaan marjaisa aperitiivi sopii alkudrinkiksi tai illanviettoihin.
Katso resepti »