Luomu
FiorAmore Prosecco Organic Extra Dry

FiorAmore Prosecco Organic Extra Dry


Label: SeurustelujuomaLabel: PikkusuolaisetLabel: Itämainen ruokaLabel: Aperitiivi

13,99 €

Löydä Alkosta

Luomukuohuviini FiorAmore Prosecco kantaa etiketissään helsinkiläisen kukkakauppa inbloomin viinille suunnittelemaa kaunista kukkakimppua. Hedelmäisen raikas ja kuiva Prosecco on tyylikäs lahja tai sopii nautittavaksi muuten vaan - rakkaudesta kukkiin ja kupliin.

Ruoka ja kuvaus

Väri

kauniin vihertävän keltainen

Tuoksu

kukkainen, hedelmäisyyttä tuovaa omenaa ja päärynää

Maku

FiorAmore Proseccon herkullinen hedelmäinen maku ja pehmeät kuplat vievät ajatukset suoraan Italiaan. Maku on kuiva ja hedelmäisen raikas ja siinä on päärynää, viheromenaa ja hunajamelonia.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Tasapainoinen ja raikkaan kuiva makupaletti tekee kuohuviinistä sopivan paitsi sellaisenaan nautittavaksi myös erilaisten antipastien, salaattien ja kevyiden kalaruokien seuraan.

Tarina

Fiori = kukat, Amore = rakkaus. Kukat ovat kuin tuoksuvia sanoja, jotka viestivät aitoja tunteita ja ajatuksia – jopa aikoina jolloin niitä ei ole voinut sanoa ääneen. Kukkien avulla on kautta historian välitetty mitä moninaisempia asioita. Niitä annetaan lahjaksi, niillä onnitellaan, kerrotaan tunteista, ilahdutetaan, lohdutetaan, pyydetään anteeksi. Viesti voi kätkeytyä kukkien tuoksuihin, väreihin, lukumäärään tai lajikkeisiin. Kukkien kieli ei ole yksioikoinen, kieli ja tulkinta vaihtelevat eripuolilla maailmaa – monessa maassa on aivan oma kukkaetikettinsä.

Kuvaus

Sano se kukkasin! Luomukuohuviini FiorAmore Prosecco kantaa etiketissään helsinkiläisen kukkakauppa inbloomin viinille suunnittelemaa kaunista kukkakimppua. Kimppu viestii uskollisuutta, intohimoa, iloa sekä kauneutta – neilikan, ruusun, jaloleinikin sekä eustoman sanoin.

Tuoteryhmä

Kuohuviinit & samppanjat

Alkoholipitoisuus

11 %

Alkon tuotenumero

930712

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

FiorAmore

Suljenta

Luonnonkorkki

Alue

Italy - Veneto - Prosecco di Conegliano e Valdobbiadene

Sokeripitoisuus

13 g/litra

Rypäleet

Glera

Makeus

Kuiva (brut)

Tuotenumero

1028267Laadukas ja hyvin tehty. Edullinen ostos. Kypsän omenainen, päärynäinen ja hennon kukkainen tuoksu on puhdaspiirteinen. Maku on lähes kuiva ja toistaa tarkasti tuoksun aromit. Viinistä voi aistia myös sitruksisuutta, persikkaa sekä hentoa mineraalisuutta. Pehmeät kuplat tuovat viinille eloa. Kokonaisuus jättää tasapainoisen harmittoman jälkivaikutelman. Yleisviini eväsretkille ja noutopöytiin.

- Viinilehti


Laadukas ja hyvin tehty, edullinen ostos. Hennon vihertävän hedelmäinen tuoksu tuo mieleen omenan, päärynän, melonin ja kedon kukkaisuuden. Kuiva maku toistaa tuoksun omenaiset aromit. Siinä on lisäksi hieman yrttisyyttä ja sitruunaa. Kevyt hapokkuus ja sitä korostavat pehmeät kuplat tuovat ryhtiä ja tekevät kokonaisuudesta nautinnollisen raikkaan.

- Viinilehti

Katso ohjeita