Kirpeä booli - Palma de Mallorca
De Kuyper Sour Apple -omenalikööristä, limen mehusta ja kuohuviinistä syntyy hedelmäisen kirpeä booli.
Katso resepti »Raikkaan sitruunainen valkoviinidrinkki ilahduttaa myös värillään. Kokeile aurinkoisena alkujuomana.
2 cl The Original Peachtree -likööriä
½ appelsiinin mehu
½ sitruunan mehu
2 cl sokeriliemi
8 cl Tarapacá Santa Cecilia Chardonnay -valkoviiniä
Sitruunan kuorta
Laita iso viinilasi täyteen jääpaloja.
Mittaa Peachtree-persikkalikööri, sokeriliemi ja valkoviini lasiin. Lisää sekaan myös 1/2 appelsiinin ja 1/2 sitruunan mehu. Sekoita hyvin pitkällä lusikalla.
Koristele lasi sitruunan kuoren palalla.
Voit myös puristaa sitruunan kuoresta lähtevää eteeristä öljyä juoman pinnalle. Tämä tuo drinkkiin upeita aromeita.
Vinkki! Valmista sokeriliemi keittämällä yhtä suuri määrä sokeria ja vettä hiljaisella lämmöllä pari minuuttia. Anna jäähtyä.
De Kuyper Sour Apple -omenalikööristä, limen mehusta ja kuohuviinistä syntyy hedelmäisen kirpeä booli.
Katso resepti »Fresita-kuohuviinistä, inkiväärioluesta ja Peachtree-likööristä syntyy näyttävä drinkki.
Katso resepti »Valmista herkullinen matala-alkoholinen booli De Kuyper Sour Apple -likööristä. Katso superhelppo ohje videolta!
Katso resepti »Herkullisen punaisessa Fresita-kuohuviinistä valmistetussa boolissa yhdistyvät raparperi ja mansikka. Katso videolta helpot ohjeet!
Katso resepti »