Mimosa
Mimosa resepti sisältää klassisesti appelsiinituoremehua ja kuohuviiniä. Varioi omaa Mimosa ohjettasi myös muilla tuoremehuilla ja käytä puolikuivaa Codorniu Clasico cavaa.
Katso resepti »Viinimaa täyttää 15 vuotta! Nosta malja kanssamme Suomen suosituimmalla kuohuviinillä ja nauti raikas juhladrinkki.
3 cl seljankukkamehua
1 cl sitruunamehua
Codorniu Clasico Cava Sec -kuohuviiniä
Kivennäisvettä
Mintunlehtiä
Vamista ensin sitruunainen jääpala vähintään puoli vuorokautta ennen tarjoilua (ks. ohje alla).
Kaada laakeaan coupe-lasiin seljankukkamehu ja sitruunan mehu.
Lisää joukkoon kuohuviiniä ja viimeistele kuplavedellä niin että lasi tulee lähes täyteen.
Sekoita varovasti lusikalla.
Aseta jääpala lasiin ja koristele halutessasi mintulla.
Sitruuna
Codorniu Clasico Cava Sec -kuohuviiniä
Leikkaa sitruunasta ohuita viipaleita ja asettele ruusukkeeksi isoon jääpalamuottiin.
Täytä muotti sitruunamehulla ja kuohuviinillä (noin puolet ja puolet)
Jäädytä pakkasessa vähintään puoli vuorokautta. Huom! Alkoholipitoinen kuohuviini ei jäädy pakkasessa yhtä kovaksi kuin vesi. Se pitää kuitenkin juhlacocktailin viileänä pitkään eikä vetistä drinkkiä sulaessaan.
Mimosa resepti sisältää klassisesti appelsiinituoremehua ja kuohuviiniä. Varioi omaa Mimosa ohjettasi myös muilla tuoremehuilla ja käytä puolikuivaa Codorniu Clasico cavaa.
Katso resepti »Raikas ja helppo sorbetdrinkki syntyy Anna de Codorniu -luomucavasta. Nauti drinkkinä tai jälkiruoan sijaan.
Katso resepti »Tämä Codorniun luomucavasta valmistettu kauniin punainen ja runsaan marjaisa aperitiivi sopii alkudrinkiksi tai illanviettoihin.
Katso resepti »Alkoholiton drinkki eli mocktail sopii kaikkiin tilanteisiin. Valmista omasi alkoholittomasta laatukuohuvasta!
Katso resepti »