LuomuVegan
Pratsch Grüner Veltliner

Pratsch Grüner Veltliner


Pirteä & Hedelmäinen

Label: Vähärasvainen kalaLabel: Kana ja KalkkunaLabel: Salaatit KasvisruokaLabel: Pizza Pasta (Viinimaa)

15,99 €

Löydä Alkosta

Viinilehdeltä 4* ja Harmoninen, laadultaan erinomainen -maininta. Tyylikäs ja tuore vegaaninen luomuvalkoviini. Vivahteikkaat aromit ja pitkä jälkimaku.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Vaalea sitruunankeltainen.

Tuoksu

Raikas, nuorekas ja hedelmäinen, jossa omenaa, persikkaa, hunajameloonia, sitrusta.

Maku

Maku on kuiva, erittäin hapokas, hedelmäinen, kypsän limettinen, päärynäinen, mineraalinen, kevyen viherpippurinen. Erittäin pitkä ja tyylikäs.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Hyvin monipuolinen ruokaviini salaateista merenelävien kautta vaaleisiin lihoihin. Loistava kumppani kaikenlaisille kasvisruoille ja jopa puolikoville, mehevän makuisille alppijuustoille. Kokeile paikallista paikalliselle - wienerschnitzeliä ja itävaltalaista perunasalaattia.

Valmistus

Tämä luomusertifioitu viini on käynyt viileässä lämpötilassa terästankeissa. Viini sai kypsyä sakan päällä kuuden kuukauden ajan, mikä antaa sille hienoista leipämaista paahteisuutta.

Tarina

Biohof Pratschin viinitalo sijaitsee Weinviertelissä eteläisessä Itävallassa. Talon tunnusmerkit sisältyvät jo nimeen: kaikki viinit ovat luomuviljeltyjä, ja sopivat myös vegaaniseen ruokavalioon. Talo on perheomisteinen ja viinimestari Stefan Pratsch huolehtii tuotannosta apunaan vanhempansa. Pratschin perhe on maanviljelijäsukua monessa sukupolvessa ja tilalla siirryttiin luomuviljelyyn jo 1990-luvun alussa.

Tuoteryhmä

Valkoviinit

Alkoholipitoisuus

12,5 %

Alkon tuotenumero

577837

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Biohof Pratsch

Suljenta

Luonnonkorkki

Alue

Austria - Niederösterreich - Weinviertel

Sokeripitoisuus

7 g/litra

Rypäleet

Grüner Veltiliner

Makeus

Kuiva

Tuotenumero

1028672


Katso ohjeita