Gratinoitu kanapasta ja lämmin lehtikaalisalaatti
Kermainen kanagratiini saa makua aurinkokuivatuista tomaateista, suppilovahveroista ja juustosta. Tämä suosikkiruoka sopii niin arkeen kuin juhlaan.
Katso resepti »Tutustu kanaruokaohjeisiin viinisuosituksineen.
Kermainen kanagratiini saa makua aurinkokuivatuista tomaateista, suppilovahveroista ja juustosta. Tämä suosikkiruoka sopii niin arkeen kuin juhlaan.
Katso resepti »Rapea parmesaanikana tomaattikastikkeessa tarjoillaan pastan kera. Kuulostaako herkulliselta?
Katso resepti »Salvialla ja Prosciutto-kinkulla höystetyn saltimboccan nimi tulee italian sanoista saltare eli hypätä ja bocca eli suu. Tässä ohjeessa perinteisen vasikanlihan sijaan on käytetty broileria.
Katso resepti »Nämä tortillataskut itsetehdystä nyhtöbroilerista saavat mehevää makeutta tuoreesta ananaksesta. Kruunaa lasillisella helposti nautiskeltavaa ja vähätanniinista Inception-punaviiniä.
Katso resepti »