4 x kepeää alkuvuoteen

Nappaa raikkaat kasvis- ja kalaohjeet juomasuosituksineen

Pähkinäisen kermainen tofu satayPähkinäisen kermainen tofu satay

Suolaisenmakea, kaakkoisaasialainen Satay-kastike maustaa tämän marinoidusta Jalotofusta valmistetun riisiruoan. Mausteisuutta tasapainottaa aromaattinen valkoviini.

Katso resepti
Huijarin Lyonin kanaaHuijarin Lyonin kanaa eli Lyonin tofua

Ranskalainen klassikkoruoka saa uuden nopeasti valmistuvan twistin Jalotofun paahtopaloilla. Kokeile kepeää vegeruokaa ja katso viinisuositus.

Katso resepti
Misolohi ja soijamajoneesi

Aasialaistyyppinen lohi sopii niin alku- kuin pääruuaksikin. Lohen kanssa tarjoiltava soijamajoneesi viimeistelee makuelämyksen!

Katso resepti
Sushi bowl ja viinisuositusSushi bowl

Puolikuivan Kungfu Girl Rieslingin raikkaan hedelmäinen ja aromikkaan sitrusmainen makumaailma sopii erityisen hyvin aasialaisen ruoan seuraan.

Katso resepti