Mansikka-mascarponekakku
Herkullinen mansikka-mascarponekakku kostutetaan Fresita-kuohuviinillä.
Katso resepti »Vaahtokarkit, mansikat ja suklaakastike ovat kuin tehtyjä Fresita-kuohuviinille.
12-16 Marshmallow-vaahtokarkkia
½ l tuoreita mansikoita
Pujota vaahtokarkit ja mansikat vartaisiin.
Grillaa ne nopeasti kuuman hehkun tai takkahiilloksen yllä.
Tarjoa heti suklaakastikkeen kanssa.
125 g tummaa suklaata
1 ½ dl kuohukermaa
(3 cl viskiä tai tummaa rommia)
Hienonna suklaa ja laita kulhoon.
Kiehauta kerma ja kaada se suklaahakkeen päälle. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut (ja mausta halutessasi alkoholilla.)
Ruokatoimittaja Tiina Rantanen
Herkullinen mansikka-mascarponekakku kostutetaan Fresita-kuohuviinillä.
Katso resepti »Tämä raikkaan kylmä Frozen drinkki on matala-alkoholisempi mukaelma Frozen Strawberry Margarita -klassikkodrinkistä. Mansikkainen Fresita kuohuviini ja jäiset meloninpalat tuovat lempeää makeutta.
Katso resepti »Ihanan mansikkainen Fresita-kuohuviini sopii hyvin myös helppojen mansikkajäädykkeiden valmistamiseen.
Katso resepti »Raikas hedelmäsalsa maistuu aamiaisella, jälkiruokana tai välipalana kylmän juoman kanssa.
Katso resepti »