Meksikolainen hedelmäsalsa

Raikas hedelmäsalsa maistuu aamiaisella, jälkiruokana tai välipalana kylmän juoman kanssa.

Meksikolainen hedelmäsalsa + viinisuositus
Zonin Frizzantino Amabile 7,5%
Zonin Frizzantino Amabile 7,5%
Valkoviinit

Italia | Lempeä & Makeahko

8,98 €

6-8 HLÖ

1 h 0 min

Valmistusaika: 10 minuuttia + maustumisaika

Resepti

Ruokatoimittaja Tiina Rantanen

Fresita Frozen MelonFresita Frozen Melon

Tämä raikkaan kylmä Frozen drinkki on matala-alkoholisempi mukaelma Frozen Strawberry Margarita -klassikkodrinkistä. Mansikkainen Fresita kuohuviini ja jäiset meloninpalat tuovat lempeää makeutta.

Katso resepti
Mansikka-mascarponekakku

Herkullinen mansikka-mascarponekakku kostutetaan Fresita-kuohuviinillä.

Katso resepti
Vuohenjuusto-mansikkaleipäset FresitallaVuohenjuusto-mansikkaleipäset

Suolaisen ja makean yhdistelmä toimii luonnollisen herkullisesti, kun yhdistät vuohenjuuston, mansikan ja Fresita-kuohuviinin.

Katso resepti
annin_uunissa_salaattiohjeHedelmäinen kesäsalaatti

Täydellinen kesäsalaatti, portugalilainen Vinho Verde -viini ja kesäilta! Katso ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ihastuttava salaattiohje!

Katso resepti