Meksikolainen hedelmäsalsa

Raikas hedelmäsalsa maistuu aamiaisella, jälkiruokana tai välipalana kylmän juoman kanssa.

Meksikolainen hedelmäsalsa + viinisuositus
logo

6-8 HLÖ

logo

1 h 0 min

Valmistusaika: 10 minuuttia + maustumisaika

HEDELMÄT

AINEKSET

  • 1 tuore ananas

  • 1 syöntikypsä mango

  • 2 hunaja- tai verkkomelonia

  • 2 dl mansikoita, karhunvatukoita tai pensasmustikoita

  • 3 rkl silputtua basilikaa tai minttua

VALMISTUSOHJEET

    1. Kuutioi kuoritut hedelmät.

    2. Puolita tuoreet mansikat halutessasi

    3. Silppua yrtit

LIEMI

AINEKSET

  • ½ dl limettimehua

  • 1/2 dl sokeria

  • ½ tl suolaa

VALMISTUSOHJEET

    1. Sekoita keskenään liemen ainekset ja kaada hedelmien päälle.

    2. Jäähdytä hedelmäsalsaa vähintään tunti jääkaapissa.

LISÄKSI

AINEKSET

  • vaniljajäätelöä

VALMISTUSOHJEET

    1. Voit tarjoilla lisukkeena jäätelöä.

Resepti

Ruokatoimittaja Tiina Rantanen