Fresita Frozen Melon
Tämä raikkaan kylmä Frozen drinkki on matala-alkoholisempi mukaelma Frozen Strawberry Margarita -klassikkodrinkistä. Mansikkainen Fresita kuohuviini ja jäiset meloninpalat tuovat lempeää makeutta.
Katso resepti »Raikas hedelmäsalsa maistuu aamiaisella, jälkiruokana tai välipalana kylmän juoman kanssa.
Valmistusaika: 10 minuuttia + maustumisaika
1 tuore ananas
1 syöntikypsä mango
2 hunaja- tai verkkomelonia
2 dl mansikoita, karhunvatukoita tai pensasmustikoita
3 rkl silputtua basilikaa tai minttua
Kuutioi kuoritut hedelmät.
Puolita tuoreet mansikat halutessasi
Silppua yrtit
½ dl limettimehua
1/2 dl sokeria
½ tl suolaa
Sekoita keskenään liemen ainekset ja kaada hedelmien päälle.
Jäähdytä hedelmäsalsaa vähintään tunti jääkaapissa.
vaniljajäätelöä
Voit tarjoilla lisukkeena jäätelöä.
Ruokatoimittaja Tiina Rantanen
Tämä raikkaan kylmä Frozen drinkki on matala-alkoholisempi mukaelma Frozen Strawberry Margarita -klassikkodrinkistä. Mansikkainen Fresita kuohuviini ja jäiset meloninpalat tuovat lempeää makeutta.
Katso resepti »Herkullinen mansikka-mascarponekakku kostutetaan Fresita-kuohuviinillä.
Katso resepti »Suolaisen ja makean yhdistelmä toimii luonnollisen herkullisesti, kun yhdistät vuohenjuuston, mansikan ja Fresita-kuohuviinin.
Katso resepti »Täydellinen kesäsalaatti, portugalilainen Vinho Verde -viini ja kesäilta! Katso ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ihastuttava salaattiohje!
Katso resepti »