Raikas hedelmäsalsa maistuu aamiaisella, jälkiruokana tai välipalana kylmän juoman kanssa.
Valmistusaika: 10 minuuttia + maustumisaika
Kuutioi kuoritut hedelmät.
Puolita tuoreet mansikat halutessasi
Silppua yrtit
Sekoita keskenään liemen ainekset ja kaada hedelmien päälle.
Jäähdytä hedelmäsalsaa vähintään tunti jääkaapissa.
Voit tarjoilla lisukkeena jäätelöä.
Ruokatoimittaja Tiina Rantanen
Tämä raikkaan kylmä Frozen drinkki on matala-alkoholisempi mukaelma Frozen Strawberry Margarita -klassikkodrinkistä. Mansikkainen Fresita kuohuviini ja jäiset meloninpalat tuovat lempeää makeutta.
Katso reseptiHerkullinen mansikka-mascarponekakku kostutetaan Fresita-kuohuviinillä.
Katso reseptiSuolaisen ja makean yhdistelmä toimii luonnollisen herkullisesti, kun yhdistät vuohenjuuston, mansikan ja Fresita-kuohuviinin.
Katso reseptiTäydellinen kesäsalaatti, portugalilainen Vinho Verde -viini ja kesäilta! Katso ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ihastuttava salaattiohje!
Katso resepti