Meksikolainen hedelmäsalsa
Raikas hedelmäsalsa maistuu aamiaisella, jälkiruokana tai välipalana kylmän juoman kanssa.
Valmistusaika: 10 minuuttia + maustumisaika
HEDELMÄT
AINEKSET
1 tuore ananas
1 syöntikypsä mango
2 hunaja- tai verkkomelonia
2 dl mansikoita, karhunvatukoita tai pensasmustikoita
3 rkl silputtua basilikaa tai minttua
VALMISTUSOHJEET
Kuutioi kuoritut hedelmät.
Puolita tuoreet mansikat halutessasi
Silppua yrtit
LIEMI
AINEKSET
½ dl limettimehua
1/2 dl sokeria
½ tl suolaa
VALMISTUSOHJEET
Sekoita keskenään liemen ainekset ja kaada hedelmien päälle.
Jäähdytä hedelmäsalsaa vähintään tunti jääkaapissa.
LISÄKSI
AINEKSET
vaniljajäätelöä
VALMISTUSOHJEET
Voit tarjoilla lisukkeena jäätelöä.
Resepti
Ruokatoimittaja Tiina Rantanen