Täydellinen kesäsalaatti, portugalilainen Vinho Verde -viini ja kesäilta! Katso ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ihastuttava salaattiohje!
Sekoita kulhossa 0,5 dl oliiviöljyä, ripaus chiliä ja hienonnettua valkosipulia.
Pyörittele jättiravunpyrstöt oliiviöljyssä ja grillaa meheviksi (voit myös paistaa pannulla).
Nostele isolle lautaselle sekoitus kotimaisia salaatteja ja versoja.
Leikkaa lohkoiksi meheviä luumutomaatteja, donitsipersikkaa, vesimelonia ja murusta feta. Nostele kaikki salaatin päälle.
Lisää myös grillatut jättikatkaravunpyrstöt ja raasta päälle sitruunankuorta.
Lopuksi ripottele kaprikset ja pistaasit salaattiin ja viimeistele sitruunaisella oliiviöljyllä ja syötävillä kukilla.
Ruokakirjailija ja -vaikuttaja Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Herkuttelu ja nautinnot kuuluvat niin juhlaan kuin arkeen. Leivonnassa ja kokkaamisessa suurin inspiraation lähde ovat vuodenajat sekä tuoreet sesongin raaka-aineet. Ig: @anninuunissa
Portugalin Vinho Verdet ovat tyylillisesti raikkaita ja hedelmäisiä viinejä, jotka sopivat hyvin suomalaisten viinimakuun – niistä povataan uutta vaihtoehtoa monien rakastamalle Rieslingille.
Lue lisääAntipastilajitelma ruokavaikuttaja Annin Paakkunaisen tapaan sopii täydellisesti Le Contesse Prosecco -kuohuviinin kanssa isojen tai pienien juhlien alkuun.
Katso reseptiRanskalaisen Gassier Provence -luomuroseeviinin kanssa nautitaan hienostunutta vuohenjuusto-parsasalaatti, joka hurmaa jokaisella elementillään. Katso ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ohje!
Katso reseptiTrendikäs voileipäkakku tarjoillaan nyt annoskokoisina kaunokaisina. Vaihda sitruuna vadelmiin, ja tuo hapokkuus lohivoileipäkakkuun punaisilla marjoilla.
Katso resepti