Artisokka-valkopapu cassoulet ja pistoua

Tämä ranskalainen pataruoka cassoulet on valmistettu artisokasta ja pavuista ja se nautitaan basilikasta tehdyn pistoua-kastikkeen sekä raikkaan ranskalaisen Laroche-valkoviinin kanssa. Tutustu keittiömestari Ina Niinikedon ohjeeseen.

Artisokka-valkopapu cassoulet ja pistoua Ina Niiniketo
Ina Niiniketo

Resepti: keittiömestari Ina Niiniketo

Ina on keittiömestari ja ruokakirjailija, joka on asunut ja työskennellyt kokkina Tukholmassa 7 vuotta, sitä ennen Helsingissä mm. Chez Dominiquessa, Olossa sekä Askissa. Ruuassa Ina panostaa vahvoihin makuihin ja sesongissa oleviin parhaisiin raaka-aineisiin. Inan ravintola Canvas avautui Helsingin Punavuoreen vuonna 2022.

Laroche valkoviini ja lohi-rillette annosLohi-rillette

Rillette on klassinen ranskalainen alkupala, jossa liha on kypsytetty hitaasti meheväksi ja revitty suikaleiksi. Tämä raikas lohi-rillette on ihana raikkaan Laroche Le Petit Chardonnay -valkoviinin kanssa.

Katso resepti
ViolaMinerva_Boullabaisse_KesakeittoKesäkeitto ranskalaisittain

Tässä ruokavaikuttaja Viola Virtamon kesäkeitossa yhdistyvät suomalainen kesä ja ripaus inspiraatiota ranskalaisesta klassikosta, merenelävistä valmistettavasta bouillabaisse-keitosta!

Katso resepti
Grillattu  nieriä_InaNiiniketoGrillattu kesänieriä

Valmista keittiömestari Ina Niinikedon ohjeella kokonainen grillattu nieriä, raikas perunasalaatti ja piimä ranch- kastiketta. Nauti raikkaan hedelmäisen ranskalaisen Laroche Chardonnay L -viinin kanssa.

Katso resepti