Paahdettua parsaa ja retiisejä salviahollandaisen kera

Salvia antaa ihastuttavan maun hollandaisekastikkeelle, joka nautitaan alkukesän sesongin kasvisten kanssa. Katso kokki Teresa Välimäen ohje!

Paahdettua parsaa ja retiisejä salviahollandaisen kera

4

0 h 30 min

Teresa Välimäki

Resepti: kokki ja ruokakirjailija Teresa Välimäki

Teresa on suunnitellut ja kuvannut herkulliset ruokaohjeet Mailly-samppanjalle Lounais-Ranskan maaseudulla sijaitsevalla The Happy Hamletin tilalla, joka järjestää uniikkeja retriittejä. Hamletissa syntyi myös Teresan Le Keittokirja, jonka sivuilla pääsee aistimaan Hamletin makuja ja tunnelmia.

Tutustu The Happy Hamletiin >>

Melonia ja ilmakuivattua kinkkua uunissa Melonia saltimbocca

Valmista melonia ja ilmakuivattua kinkkua uunissa ja kruunaa makuyhdistelmä raikkaan ryhdikkäällä samppanjalla. Katso kokki Teresa Välimäen ohje!

Katso resepti
Bruschettat ja samppanjaaBruschettaa ja papuja

Raikkaan samppanjan kanssa sopivat kokki Teresa Välimäen valmistamat helpot sormisyötävät.

Katso resepti