4 x ohje tuhdille punaviinille

Mitä tuhdimpi ja medium-kypsäksi jätetty liha sen täyteläisemmän ja tanniinisemman punaviinin se vaatii rinnalleen. Tutustu neljään ruokaohjeeseen ja niille sopiviin täyteläisiin punaviinisuosituksiin.

Bourbon marinoitu entrecoteBourbon marinoitu entrecote Los Intocables -tyyliin

Bourbon-viskissä marinoitua entrecotea täydentää tietenkin Bourbon-tynnyreissä kypsytetty muhkea argentiinalainen punaviini.

Katso resepti
Näin valitset riistaruoan ja sille viininPoron sisäpaistia & paistettua puikulaa

Tätä juhlaruokaa, mehevää poron sisäpaistia, täydentää litistetty ja voissa paistettu puikulaperuna. Murean lihan kruunaa maukas Tarapacá Gran Reserva -punaviini.

Katso resepti
Flank steak, perunagratiini & bearnaisekastikeFlank steak, perunagratiini & bearnaisekastike

Naudan flank steak lisukkeinaan tuhdit perunat ja kermakastike vaativat runsautta myös viiniltä.

Katso resepti
Peuranfileepihvit punaviini-hunajakastikkeessaPeuranfileepihvit punaviini-hunajakastikkeessa

Täyteläisen Nederburg Shiraz -punaviinin tanniinit ja roseeksi kypsennetyn peuran fileen koostumus toimivat täydellisesti. Mukavan makeuden annokseen tuovat punaviini-hunajakastike sekä kanelilla maustettu bataattisose.

Katso resepti