Poron sisäpaistia & paistettua puikulaa
Tätä juhlaruokaa, mehevää poron sisäpaistia, täydentää litistetty ja voissa paistettu puikulaperuna. Murean lihan kruunaa maukas Tarapacá Gran Reserva -punaviini.
Katso resepti »Mitä tuhdimpi ja medium-kypsäksi jätetty liha sen täyteläisemmän ja tanniinisemman punaviinin se vaatii rinnalleen. Tutustu neljään ruokaohjeeseen ja niille sopiviin täyteläisiin punaviinisuosituksiin.
Tätä juhlaruokaa, mehevää poron sisäpaistia, täydentää litistetty ja voissa paistettu puikulaperuna. Murean lihan kruunaa maukas Tarapacá Gran Reserva -punaviini.
Katso resepti »Tarjoile sisäfilepihvi lämmitetyn vuohenjuuston kera. Kunnon pihvi vaatii kaverikseen täyteläisen ja tanniinisen punaviinin.
Katso resepti »Täyteläisen Nederburg Shiraz -punaviinin tanniinit ja roseeksi kypsennetyn peuran fileen koostumus toimivat täydellisesti. Mukavan makeuden annokseen tuovat punaviini-hunajakastike sekä kanelilla maustettu bataattisose.
Katso resepti »Valmista ja nauti vaikkapa sunnuntai-päivällisellä Nederburg-punaviinin ja ystävien kanssa.
Katso resepti »