Peuranfileepihvit punaviini-hunajakastikkeessa

Täyteläisen Nederburg Shiraz -punaviinin tanniinit ja roseeksi kypsennetyn peuran fileen koostumus toimivat täydellisesti. Mukavan makeuden annokseen tuovat punaviini-hunajakastike sekä kanelilla maustettu bataattisose.

Peuranfileepihvit punaviini-hunajakastikkeessa

4 HLÖ

1 h 0 min

Louise Mérus

Resepti: Louise Mérus

Louise Mérus on suomalainen kokki ja ruokakirjailija, joka on asunut ja opiskellut Etelä-Afrikan Kapkaupungissa. Hänen erikoisosaamistaan ovat afrikkalaiset perinneruoat ja mausteet. Louise järjestää Danskarby Green Kitchenissa kauniissa merenrantamiljöössä Kirkkonummella erilaisia ruokakursseja.

Tutustu Danskarby Green Kitchen kursseihin

Nederburg-viinitalon pääviinintekijä Andrea FreeboroughMillaisten ruokien kanssa palkitut Nederburg-viinit sopivat?

Eteläafrikkalaisen Nederburg-viinitalon pääviinintekijä Andrea Freeborough kertoo, millaisten ruokien kanssa hän yhdistäisi Nederburg The Winemasters -viinisarjan laadukkaat puna- ja valkoviinit. Katso suosikkimakuparit!

Lue lisää
Pitkään haudutettu karitsa granaattiomenallaPitkään haudutettua karitsanviulua ja bataattirisottoa

Karitsa on maustettu inkiväärillä, kanelilla ja juustokuminalla. Nauti tuhdin punaviinin kanssa.

Katso resepti
Mausteiset karitsan kareet + viinisuositusMausteiset karitsan kareet & rosmariinijuurekset

Karitsan kareet maustetaan granaattiomenasiirapilla ja hieman eksoottisimmilla mausteilla. Grillaa ja nauti täyteläisen punaviinin kanssa.

Katso resepti
Pääsiäislammasta perinteisen sekä eksoottisen ohjeen mukaanKaritsanviulu yrttikuorrutteella

Mehevä yrttikuorrutus antaa makua lihalle ja korostaa sen parhaita vivahteita yhdessä laadukkaan ja mehevän täyteläisen Tarapacá Gran Reserva Cabernet Sauvignon -punaviinin kanssa.

Katso resepti