Helpot tapakset
Näppärät ja nopeavalmisteiset tapakset maistuvat tietysti hyvän cavan kera.
Katso resepti »Ikimuistoinen vuosi 2017 on pian täällä. Eli kuohuvaa tarjolle, mutta millaista ja millaisesta pullokoosta? Kellonaika tarjoaa vastauksen, tutustu vinkkeihimme!
Uudenvuoden pikkusuolaisten naposteltavien, kuten manchego-juuston, mausteisen makkaran, oliivien ja tapenade-leipien kanssa sopii nautittavaksi espanjalainen cava.
Kauniisti kupliva ja raikas Codorniu Clasico Sec on takuuvarma tapa aloittaa juhlat. Puolikuiva ja hedelmäinen kuohuva sopii moneen makuun.
Hyvän napostelukokonaisuuden voi rakentaa yhdistelemällä sekä lämpimiä että kylmiä tapaksia.
Katso alempaa linkki tapas-ohjeeseen.
Ulkona on tunnelmallista vaihtaa vuotta joka puolella paukkuvien rakettien väriloisteessa ja iloisten uudenvuoden toivotusten keskellä.
Kätevä juomasuositus vuodenvaihteeseen on käteen istuva ja ihanteellisen kokoinen piccolo-pullo, josta löytyy kuohuvaa kahden desilitran verran.
Nauti pillillä tai pullonsuusta, tähän kokoon et tarvitse lasia lainkaan.
Tervetuloa vuosi 2017!
Uudenvuoden aamuna on mukava syödä hyvin ja vähän spesiaalimmin, esimerkiksi lämpöisiä täytettyjä croissanteja ja hedelmäsalaattia.
Maittavan brunssihetken kruunaa klassinen Mimosa-drinkki, joka on sekoitus appelsiinituoremehua ja kuohuviiniä. Puolikuiva Codorniu Clasico Sec tuo sopivasti makeutta raikkaaseen drinkkiin, sillä sitä ei kannata valmistaa täysin kuivasta kuohuviinistä. Vinkki! Kokeile appelsiinimehun tilalla vaikkapa ananas- tai mangomehua.
Katso alla linkki drinkki-ohjeeseen.
Näppärät ja nopeavalmisteiset tapakset maistuvat tietysti hyvän cavan kera.
Katso resepti »Erilaiset espanjalaiset makkarat ja manchego-juusto ovat pääosissa ruokakirjailija Tiina Rantasen tapaslautasella.
Katso resepti »Mimosa resepti sisältää klassisesti appelsiinituoremehua ja kuohuviiniä. Varioi omaa Mimosa ohjettasi myös muilla tuoremehuilla ja käytä puolikuivaa Codorniu Clasico cavaa.
Katso resepti »