Tapakset

Tapakset kuten erilaiset espanjalaiset makkarat ja manchego-juusto ovat pääosissa ruokakirjailija Tiina Rantasen tapaslautasella.

Tapaslauta
Codorníu Sparkling 8%
Codorníu Sparkling 8%
Kuohuviinit & samppanjat

Espanja | Pirteä & Hedelmäinen

Codorníu Albariño Organic 3 L
Codorníu Albariño Organic 3 L
Valkoviinit

Espanja | Pirteä & Hedelmäinen

38,49 €

Codorníu Tempranillo Organic
Codorníu Tempranillo Organic
Punaviinit

Espanja | Mehevä & Hilloinen

12,70 €

4

0 h 15 min

Tapaslautanen on monipuolinen tapa nauttia erilaisia espanjalaisia herkkuja. Tapaslautanen koostuu pienistä tapas-annoksista, kuten oliiveista, juustoista ja ilmakuivatusta kinkusta. Tapaslautanen sopii jaettavaksi ystävien kesken espanjalaisen kuohu-, valko- tai kepeämmän punaviinin kanssa.

Resepti

ruokatoimittaja Tiina Rantanen

Gratinoidut sienileivätGratinoidut sienileivät - tosta de cogumelos

Tuunaa lämpimät voileivät portugalilaisittain - petiscot ovat samantyylistä pikkupurtavaa kuin tapakset Espanjassa.

Katso resepti
Helpot tapakset ja cavasuositusHelpot tapakset

Näppärät ja nopeavalmisteiset tapakset maistuvat tietysti hyvän cavan kera.

Katso resepti
Siikaa sisilialaiseen tapaan

Yrteillä ja valkosipulilla marinoidut siiat saavat kaverikseen monipuolisen Riesling-viinin.

Katso resepti
Sitruunasilakat sardiinien tapaan

Marinoiduissa silakoissa on raikas maku. Tarjoile ne alkupalana vaalean leivän kera.

Katso resepti