Takaisin töihin – näin siitä selviää parhaiten

Loman loppuminen on usein raskas paikka vapaa-ajan vilvoittamalle mielelle. Tutustu selviytymisvinkkeihin, joiden avulla selviät hieman paremmin töihin paluusta.

CHILL OUT® viinimaisema

Viimeinen viikonloppu:

1. Nauti kerran vielä kesästä ja keleistä. Vietä aikaa parvekkeella tai puutarhassa, maauimalassa tai huvipuistossa. Aurinkoa pitää tankata, sillä toimistoalbinismi uhkaa.

2. Tapaa ystäviä viinilasillisen äärellä. Voi olla, että näet heidät seuraavan kerran jouluna. Onneksi sinne ei ole kuin puoli vuotta!

After work on parasta terapiaa töihinpaluuseen

3. Jos mahdollista, pikniköi ja festaroi loppukesän suvessa. Piknikillä toimivat mainiosti kevyet PET-viinipullot sekä viinipussit.

Ensimmäinen työpäivä:

1. On ihan ok, että et muista työkoneen salasanaa loman jälkeen. Ei muuta kuin hattu kouraan ja soitto it-tukeen.

2. Mustan kahvin merkitystä ei voi väheksyä ensimmäisen päivän läpäisemisessä. Mitä vahvempaa, sen parempaa.

3. Kun selviät lounastuntiin asti, olet jo voiton puolella. Valitse työpaikkasi läheisyydestä se kaikkein herkullisin lounasbuffa ja anna hyvän ruoan parantaa tunnelmaasi.

Ensimmäinen työviikko:

1. Poimi työporukastasi se kaikista rennoin ihminen, ja menkää mahdollisimman pian puimaan menneen loman tapahtumia CHILL OUT® -viinin äärelle. After work on parasta terapiaa töihinpaluuseen.

2. Jäikö lomalla luettu romaani kesken? Ei hätää: ota omaa aikaa ensimmäisellä työviikolla ja lue kirja ansaitusti loppuun.

3. Leiki lastesi kanssa iltaisin. Nuorten ihmisten vilpittömän ilon tarkkaileminen antaa itsellekin uusia näkökulmia. Tulispa jo seuraava loma!